2777
2789

با موضوع خفته را خفته کی کند بیدار چی به ذهنتون میرسه؟🥺🙏

ذهن خودم به خواب رفته😅😂

هیچ حیوونی فهمیده تر از کووالا نیست.یعنی قشنگ درک کرده هیچی تو دنیا ارزشش بیشتراز خواب نیست✋🏻😂
هر گاه ک شاهزاده لبان او را بوسید

معلمم از کلاس بیرونم میکنه در حد مدرسه بگو😂🤣

هیچ حیوونی فهمیده تر از کووالا نیست.یعنی قشنگ درک کرده هیچی تو دنیا ارزشش بیشتراز خواب نیست✋🏻😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک روز عادی در نی نی سایت رو بنویس  همه کف میکنن

جز دعوا و حرف کراش یا حرف از شوهر و خانوادش چیزی دیگه هم هست؟🤣

😂همین ب ذهنم میاد

خب با زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد بگو😂

خب همینا رو باید به طنز توصیف کنی معلمم نی نی سایتی میکنی جز همکلاسی هات 😂خوراکه والا

یهویی هم عکس بزارم لو برم😂😅

یادش بخیر انشا مینوشتم چند صفحه کل وقت کلاس رو می گرفتم وقتی میخوندم😈😂🤣 الان دیگه واسه انشا خیلی وقت نمیزارم🤧

راستی یه نگاه به امضام بندا‌زید اگه خواستید رمانم رو بخونید🦋💛

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ممممم رگطملیملیلپیلپی اهاا بنویس خفته زمانی ک معشوقی پیدا شد بیدار میشود

بی خیال پشیمون شدم از نت کمک میگرم😂🤣

یادش بخیر انشا مینوشتم چند صفحه کل وقت کلاس رو می گرفتم وقتی میخوندم😈😂🤣 الان دیگه واسه انشا خیلی ...

حتما❤ 

حالا با موضوع زبان سرخ سرسبز میدهد بر باد اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو🥺🤣

انشا با موضوع خفته خفته را کی کند بیدار؟

میخوای یه داستان با همین موضوع بنویسی؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
انشا با موضوع خفته خفته را کی کند بیدار؟ میخوای یه داستان با همین موضوع بنویسی؟

اره

اما چیزی به ذهنم نمیرسه یه موضوع دیگم بالا گفتم ممنون میشم کمک کنی