سارا و صنم جون سلام ممنونم ازتون استراحتم خوبه و منتظر نی نیمم ولی بعضی وقتا دلم میخواد همینطوری باهام باشه آخه اینطوری یه لحظه هم ازش جدا نیستم به تکوناش عادت کردم هر چی خدا بخواد همون میشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستان خوبم سلام من هر روز که به زایمانم نزدیک میشم بیشتر میترسم آخه من الان 38 هفته و 3 روز از بارداریم گذشته تا 3 روز بیش که مشکلی نداشتم ولی تو این دو سه روزه بعضی وقتا یه کم احساس دل درد میکنم مثل بریودی ولی رود خوب میشم همش هم احساس دستشویی رفتم میکنم تا سر با وای میسم ترشحاتمم خیلی زیاد شده بعضی وقتا خسلی آبکی همش میترسم نکنه کیسه آبم باشه من نفهمم نی نیم خدایی ناکرده طوریش بشه تا میبینم تکون نمیخوره میفتم به جونش هی تکونش میدم بیچاره اگه خواب باشه بیدارش میکنم خانم وکیلی هم که فعلا مسافرت دستمو گذاشته تو حنا نمیشه بهش زنگ بزنم میگم درد زایمان چه طوریه یه دفه شروع میشه یا از چند روز قبلش با دردهای خفیف شروع میشه بعد ممکنه کیسه آب یه دفه بدون دردو هیچ فشاری باره شه بچه ها واسم دعا کنید این روزای آخر هم بدون هیچ مشکلی تموم شه نی نیم سالم دنیا بیاد خیالم راحت شه 5 شنبه دیگه به امید خدا نوبت سزارین دارم .
این دردها نشانه امادکیت برای زایمانه و طبیعیه اکه یه دفعه حس کردی ترشحاتت خیلی زیاده و بیشتر از اندازه معمول حتما برو بیمارستان من درد مزمن داشتم ولی بدون هیج دردی در اثر 10 دقیقه بیاده روی کیسه ابم باره شد تو که میخوای سزارین کنی سعی کن مدت باقیمونده رو استراحت کنی تا خدایی نکرده زودتر دردت نکیره یا کیسه ابت باره نشه وقتی هم میخوای راه بری شکمت رو بالا بکیر تا فشار به بایین وارد نشه
می دونی که از هفته 37 هم هفته ای یکبار باید بری دکتر؟ اکه وکیلی نیست حتما برو بیمارستان ایرانی تا اکه لازم شد با صیاد هم هماهنک باشی
مرسی نینا جون بس بیاده روی هم نباید بکنم البته من جایی نمیرم ولی خریدی که میرم یه 2 ساعتی یر بام وقتی تو خونم بیشتر دراز کشیدم حالا بیشتر مراقبم آخه شکمم خیلی سفته نمیدونم دکتر وکیلی گفت ماهیچه های شکمتت سفته چه میدونم من که اهل ورزش نیستم ولی قبل بارداریم هم شکم نداشتم راستی نینا جون نی نی تو الان چند وقتشه ؟حالا اگه نی نیم به سلامتی دنیا بیاد بعد سوالام در مورد مراقبت نی نی زیاد میشه یه کم سخته نه وفتی تازه دنیا میاد لیز و نرمه بغل کردنش سخته منم خیلی حساسم
salam bahare jun,,chera nemiay club tiri haa??manam dubai hastam ,,,shambe ham eb omide khoda zaymaname,,,,ey kash zudtar uamde budi ta ba ham ashna shimm
سعی کن بیشتر خونه بمونی و خرید رو به عهده همسرت بزاری منم قبل بارداری اصلا شکم نداشتم ولی توی هفته 35 دردای بریودی داشتم که رفتم بیمارستان بهم کفتن انقباض داری و 2 شب بستری بودم
بعد امدمخونه و 2 هفته استراحت کردم وقتی مامانم امد 10 دقیقه بردیمش بیرون و بعد 1 ساعت کیسه اب من باره شد یعنی توی هفته 37
من اولش خیلی از بغل کردنش می ترسیدم ولی بعد یه مدت هیج کس مثه خودم نمی تونه نکهداره و کنترلش کنه
نینا جون اتوبان دبی شارجه هستیم نزدیک تعاوون مول به همسرم میگم خودت برو میگه نه تو هم باید بیای حالا برای آخرین بار میرم واسه یه ماهی خرید میکنیم البته هر جا خسته شدم میشینم