2777
2789
عنوان

توصیه من پریودی👇

652 بازدید | 16 پست

🍛🍜اون‌دوران به هیچ‌وجه لبنیات ، ترشی ، چیزهایی که طبع سرد دارن نخورید چون احتمال گرفتن کیست رو بالا میبره

🥣گرمیجاتی مثل شیره انگور یا خرما ، ارده‌شیره، زیره‌جوش بخورید

🗣جنب‌وجوش زیاد نداشته باشید

🗣به‌هیچ وجه به خودتون آب نزنید میدونم سخته و ممکنه بدتون بیاد اما از دستمال استفاده کنید(فکرمیکنید چرا اسلام شخصی که پریوده رو برای نماز و زیارت طاهر نمیدونه دقیقا به همین دلیل که نباید به خودش آب بزنه) اگه آب زیاد بزنید کیست میگیرید و دل دردتون بدتر میشه

🌸وقتی دل درد شدید دارید ممکنه دلتون بخواد برید و تو دستشویی بمونیو و بیشتر به خودتون آب بزنید اما تحمل کنید و اینکارو نکنید اگه بیشتر تو اون‌ حالت تو توالت بمونید هوای بیشتری جذب میشه و دل دردتون بدتر میشه

🏵شکمتون رو گرم نگه دارید و حوله دورش بپیچید

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

کاش بشه منم نمیتونم

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای جلوگیری از نشتی هم یه دستمال کاغذی تا کنید قسمت خط باسن بزارید دیگه خیالتون راحته هرجا نشستید یا خوابیدید

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
جالب بود👌 ولی من وسواس دارم آب ونمیتونم حذف کنم😭😪

اشتباه میکنی

حداقل کمش کن

خودمونی بگم اگه شماره ۱ بود فوری آب رو ببندو از دستمال هم کمک بگیر اگه ۲ بود از پشت آب بزن و سعی کن آب به جایی که خونریزی میکنه نخوره

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

اون قسمت که گفتین جنب و جوشتون زیاد نباشه رو قبول دارم 

یه بار یه کاربر همینجا بهم گفت برای کاهش درد پریودیت هر وقت پریود شدی شروع کن به ورزش منم همین کارو کردم نیم ساعت بدش جوری بی‌حال شدم دلدردمم بدتر شد کل انرژیمو با ورزش از دست دادم

کاربر سال۹۷ هستم
برای جلوگیری از نشتی هم یه دستمال کاغذی تا کنید قسمت خط باسن بزارید دیگه خیالتون راحته هرجا نشستید ی ...

از شورت پریودی هم میشه استفاده کرد

دو نوع داره یکیش رنگهای مختلفی داره ولی زیاد بزرگ نیست

یه نوعش مثل گن هست سفت و بزرگ و جنسشم یجوریه نشتی نداره

از شورت پریودی هم میشه استفاده کرد دو نوع داره یکیش رنگهای مختلفی داره ولی زیاد بزرگ نیست یه نوعش ...

منکه ذلیل بودم از وقتی دستمال کاغذی میذارم دیگه راحتم.... اینم که میگید تجربه خوبیه ممنونم 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
منم اصلا نمی‌تونم آب نزنم ،خیالم راحت نمیشه  بخصوص تابستونا زیر نوار بهداشتی گرمه میری یه آب م ...

به خودت آسیب میزنی

برای حمام موهارو که با لباس هم میشه شست اما بدن رو از حمام خشک استفاده کن یعنی همون دستما خیس و اینا

و برای دستشویی کم حداقل مصرف آب رو کمش کنید 

مگه میشه اب نزد؟؟؟ . من نمیتونم اب نزنم حتی اگر کیست هم بگیرم مهم نیست

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من حموم هم میرم موقع عادت ماهانه😭

حمام خشک کن

سرت رو با لباس هم میتونی بشوری سرت رو خم کن و شامپو بزن

بدنت هم با پارچه تمیز و خیس پاک کن

بهش میگن حمام خشک

کسایی که جراحی میکنن یا نمیتونن برن حمام هم اینطور خودشونو تمیز میکنند

اسپری زد عرق هم بزن چون تو دوران عرق بیشتر بو میده

👌خیلی خوب بود  من حس میکنم کیست گرفتم😑

عزیزم کیست اگه خیلی بزرگ باشه خطرناکه

ولی کیستهای کوچیک اگه یمدت رعایت کنی خودشون خودبه‌خود از بین میرن

ولی حتما سونوگرافی یا دکترزنان برو

کلا چندوقتیبار خوبه خانوما یه چکاپ کنن