2777
2789
عنوان

سرگیجه ناگهانی

163 بازدید | 12 پست

دوستان کسی ميدونه دلیل سرگیجه ناگهانی چی ميتونه باشه؟ مامانم داشت ظرف ميشست یهو چشاش سیاهی رفت سرش گیج رفت افتاد زمین... البته دوسه دقیقه بعد خوب شد.. الان نميدونم چه دکتری ببرمش... قلبش مشکل داره از يه طرفم گوشش هم درد میکنه... کسی ميتونه راهنماييم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون گوششه شوهر منم همینجوری شد امبولانس خبر کردم فک کردم دور از حونش سکته کزده کلی سی تی و نوار مغز ...

عزیزم منم این مشکل رو دارم شوهرت درمان کامل شد؟چه دارویی میخوره؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
همون گوششه شوهر منم همینجوری شد امبولانس خبر کردم فک کردم دور از حونش سکته کزده کلی سی تی و نوار مغز ...

منم خیلی ترسیدم ميگم نکنه از قلبش باشه ولی سرچ کردم دیدم از گوش هم ميتونه باشه مامانم چند وقته گوشش درد میکنه

سلام عزیزم امیدوارم حال مادرت خوب باشه. سرگیجه ناگهانی علت های زیادی داره ولی اگه میخوای کامل درمورد سرگیجه علت های اون راه های تشخیص علتش و درمانش بدونی برو سایت کلینیک گوش تهران. مقاله های خیلی خوبی درباره سرگیجه دارن. و کلا یکی از علل سرگیجه مشکلات مربوط به گوش هست. مثل عفونت های گوش بیماری منییر و ... و از اونجایی که این کلینیک یکی از مواردی که تخصصی روش کار می کنه سرگیجه و عدم تعادل هست میتونی مراجعه کنی و یا انجام تست های مربوطه دلیل رو میفهمن.