2777
2789
خب اون دیگ

خب پس اصلا کار سختی نیست خیالت راحت دردم نداره یه ست خوشگل قرمزم بپوش اصلانم نترس😍😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

عزیز منننننننن چی میگیییییی؟؟؟؟ کاملا واضحهههه که باید دنده هاشو بزنی خورد کنی هفت جد آبادشو آتیش بزنی جلو چشمش 

بعدم دستشو با گیوتین قطع منی بعدم کاااااات دختررررررر بدبختتتت نکنییییی خودتوووو.😠

آنکه در امروز من نیست ....در فردای من اصلاً نخواهد بود ♥️😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی خیلی دوسش دارم میترسم کات کنه سر این موضوع 🥲

می‌ترسی اون کات کنه؟؟؟؟

خودت باید کات کنی عزیزم. حرمت داری دختر تو همجنس حضرت فاطمه زهرا هستی . خودتو پیش حضرت زهرا فرض من. میتونی تو صورتشون نگاه کنی؟ 

این نیز بگذرد .... 

ویس دکتر هلاکویی درمورد رابطه قبل ازدواج براش بقرست 

بگو من علمی دارم باهات حرف میزنم 

قبول نکرد کات کرد بدون هدفش فقط همون بوده

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

پسری که دوست داشته باشه و عاشقت باشه این رو نمی گه نمی زاره قبل ازدواج دست مالی شی می خوای بهت بگم بعد رابطه چی می شه رهات می کنه چون شدی یه دختر دست خورده و بعدم با خودش می گه اینکه قبل ازدواج به من داده حتما به کسای دیگه ای هم می داد  دست یافتنی بوده پسرا از دخترای دست نایافتنی خوششون میاد  الان دو راه داری  یا مثل دستمال توالت بشی که ازت استفاده کنه بندازتت دور یا بشی یه فرشته ای که هیچ کی به راحتی بهش دست درازی نمی کنه

ن منو دوست داره نمیدونم چیکار کنم منم خیلی دوسش دارم🥲🥲

اونی که طرف و دوس داره همچین‌پیشنهادی نمیده گول نزن خودتو

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔