2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هیچ صابونی نزن به صورتت

واقعا

خاک تو سرممم

مامانم رفته مشاوره گرفته

هرچی گفتم نه گفت من دیگه سفارش دادم

130هزار تومان پول بی زبون

حالا دارم میزنم

ای خداااا

میخواستم برم دکتر نزاشت،،، گفت همینو بزن🥺🥺🥺

نگرانم پوستم خراب شه

اخه خیلیم جوش دارم😔🥺

سلام بر همه کسانی که به زیبایی و سلامت پوست و مو ها شون اهمیت میدن و از هر کسی مشاوره نمیگیرن و میدونن باید مشاوره و محصولات خوب رو از کسانی بگیرن که تخصصی کار میکنند. 

فقط یادتون باشه هر نماینده و هر فروشنده ای نمی تونه مشاوره درست و تخصصی بده 

از کسانی مشاوره بگیرید که تحصیلات دانشگاهی و مرتبط داشته باشن  

شوخی نیست که پوست و مو هاتون رو دست هرکسی بدید 

حتما تحصیلات علوم پزشکی داشته باشه و دوره های پوست و مو رو گذرونده باشه محصولات رو خوب بشناسه و مشاوره درست بهتون بده بفکر جیب و پو ل خودش تنها نباشه وگرنه شما هم پو ل تون میره و هم سلامت پوست و مو هاتون و نتیجه ای نمی گیرید 

از حرفه ای ها و با تجرب ها خرید کنید و مشاوره بگیرید.  شماره واتساپی جهت تماس و مشاوره : 09392855264  

غفاری  هستم /رشته علوم پزشکی/مشاوره همه روزه ساعت 18 الی 19 قبلا بصورت انلاین وقت مشاوره رزرو  فرمایید. 

اگر بگم 100 در صد کسانی که  تاکنون  از بنده مشورت گرفتن راضی بودن  به شکر الهی و مدد الهی ممکنه برای شما سو تفاهم پیش بیاد پس میگم  99 در صد کسانی که تاکنون  از من مشاوره گرفتن  راضی بوده اند و خدا رو شاکرم  

اما دلیل این موفقیت بدلیل انصاف داشتن و تجربه و علم هستش و اینکه وجدان کاری داشته باشیم که روزی ده خداوند هستش نباید برای  فروش یک محصول انصاف را زیر پا گذاشت و بهر نحوی دنبال درامد باشیم .  امیدوارم یک روزی همه به حق مصرف کننده هم فکر کنندو توکل بر خدا داشته باشن 

خانم    fati 13848  پن گیاهی کاج و مریم گلی برای پوست جوش دار مناسب هست اما کافی نیست باید چند کار دیگر هم انجام دهید اگر نیاز به مشاوره دارید به شماره بنده پیام دهید و وقت مشاوره رزرو فرمایید. در واتساپ در خدمتم .   09392855264