2777
2789

آر

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● . میدونید چیه تا آخر عمرم از بهمن متنفرم. دوتا بهمنی از خدا بی خبر تو بهمن ماه... بگذریم عزیزان عشق حرمت داره هااا.حواستو بده به کی میگی عشقم حتی اگه چند سال طول بکشه خوب بشناس یادم نیست کدوم امام بود ولی ی حدیث از نوجوانی تو ذهنم بود فکر کنم امام صادق(ع) بود حرف قشنگی زد اگه خواستی با کسی پیمان ازدواج ببندی مطمئن شو ایمان داره چون حتی اگه تو رو دوست هم نداشته باشه ایمانش باعث میشه با تو بدرفتاری نکنه.(هرچند تا لحظه آخر قسم میخورد دوسم داره نمیخوام بی وجدان باشم عشق واقعی روباهاش تجربه کردم پشیمونم نیستم ولی از یجایی به بعد...برق تو چشماش رفت دیگه نمیشناختمش زنها میفهمن چی میگم ) ___ ی عده توبه پذیر هستن اما رو بعضیا بی تاثیره یا وقتی موثر واقع میشه که دیگه قلبی رو شکستن و انسانی رو به زندگی و آدمای اطرافش بی اعتماد کردن. راضی م به حکمت خدا 💌 چون ایمان دارم آخر قصه قشنگه و نقابش میفته💌 گاهی میگم تکلیف اون زن که معلومه واقعا خدا ازش ناامید شده ب معنی واقعی خدا زده س زنی که نه مادر بودنش و حیا نگه ش داره و نه فکر آخرت وآینده تباه ش. خدایا شکرت که هوامو داری هیچوقت ی زن رو اونقدر عقده ای،ذلیل و خوار نکن که کاسه گدایی عشق رو تو خونه یکی بگردونه.استغفرالله❤️ امیدوارم عشق واقعی رو تجربه کنید هرچند کوتاه ❤️🩹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره خیلی

چ کاریه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹