میخواستم برم خال صورتمو بردارم چون میگن هوا گرم باشه برمیگرده دوباره... حالا مامانم میگه کجا میری کرونا بگیری بیاری خونه ... از یه طرف میترسم هواگرم بشه واسه عید اسفند برم بردارم برگرده خال حالا چیکار کنم بنظرتون
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
من فکر کنم تیر انجام دادم برگشتی تا الان نداشته سال ۹۸
اعععع خوبه اگه اینجوری باشه... جایی ک زندگی میکنین گرمه؟
من دوسه ماه پیش انجام دادم با لیزر برگشتی هم نداشت دردم نداشت
جای گرم زندگی میکنین؟