2777
2789
عنوان

لیزیک چشم

112 بازدید | 11 پست

بچه ها من نزدیک 23 سالمه 

چشمام بالای 3 ضعیف

چشمام هم خشک هستن 

اول اینکه مشکلی نداره من  عمل کنم با تجربه ای که دارین؟

من چشمام به شدت حساس به نور هستن ، لحظه ای نمیتونم پلک نزنم 

اون چیزی که میذارن تو چشمت پلک نزنی درد نداره؟ پلک من ثانیه پلک نزنم چشمام به شدت میسوزه 

میترسم😔

قبل اینکه لیزیک کنی از چشمها عکس میگیرن اونجا تصمیم میگیرن میشه لیزیک کرد یا نه

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همسر منم این هفته عکس گرفتن ازش چشماش منفی یک نمره هردوتاشه. گفتن میتونی لیزیک کنی. ولی دودلیم& ...

اگه ثابت شده عمل کنه 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
همسر منم این هفته عکس گرفتن ازش چشماش منفی یک نمره هردوتاشه. گفتن میتونی لیزیک کنی. ولی دودلیم& ...

یعنی چی منفی ۱ ؟ 

همون ۱؟ منظورته یا فرق  داره 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

یعنی چی منفی ۱ ؟  همون ۱؟ منظورته یا فرق  داره

نمیدونم منفی یعنی چی نزدیکبین و نمره منفی یک گفته بودن بهش

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

چه طوری عکس میگیرن ؟ دستگاه بزرگ؟ مثل بینایی سنجی ها