خدا کنه برف زیاد باشه چند روز بشینه رو زمین فردا دخترمو ببرم برف بازی کنه
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
نه برفی ک بشینه قشنگ رو زمین چند روز باشه اونا ک 5 دقیقه میومد تموم میشد
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
عه یادم نمیاد زمستون 98 دخترم نوزاد بود اصلا بیرون نرفتم اون سال
یادم نمونده اگرم میاد اینقدر کمه که بعد قطع شدنش آب میشن والا دوره تحصیل ما جوری برف میومد چند روز ت ...
آره واقعا یادش بخیر
کمک بابام میکردم برف های حیاط رو تمیز کنه.
بچه های ما نه حیاط میبینن نه برف
دو دقیقه میرن پارکینگ اونم باید زود بیاریمشون خونه که مزاحم همسایه ها نباشیم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم