2777
2789
عنوان

عفونت واژن

894 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبید

لطفاً راهنماییم کنید خیلی ناراحتم من عفونت واژن دارم اما با دارو و ماما هم خوب درمان نشدم الان ۳ شب هست دارم سیر رو خراش میزنم با نخ رد میکنم میزارم داخل واژنم حالا یکم داره ازم ترشح زرد خارج میشه کسی هست بهم بگه چیه نکنه دارم بدتر میشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یک هفته، هرشب، پماد واژینال تریپل سولفا.

روش دوم: دو هفته، شبی یک عدد ،شیاف واژینال ژینوفیلوس. بعد از استفاده از پماد یا شیاف، تا دو هفته ترشحات دارید که بخاطر استفاده از دارو هست.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

سلام عزیزم ترشح خارج میشه یعنی عفونت بدتر شده.

منم اونطوری بودم ولی یه مامایی هست بهم یاد داد شست وشو بدم واژنم رو ،خیلی عفونتم کم شد حتی چند وقت کلا تمیز تمیز وبدون ترشح بودم وفعلا چیزی ندیدم از عفونت وترشح.

تقریبا یه دوماهی میشه.

اسمش فریبارحیمی هست برو دایرکت پیجش بگه برات

fariba.rahimi.midwife@

عزیزم کی گفته اینو بهت ؟؟؟حتما واسه این چیزا با یک متخصصی چیزی مشورت کن. اگه هم نمیخوای یا به هر دلیلی نمیتونی بری تا مطب تماس بگیر راهنماییت می کنن شماره دکترم رو واست میزارم دکتر کیمیا قاسمی خیلی با تجربست من برای چکاب میرم پیشش زنگ بزن بپرس شاید جدی باشه مشکلت.

۰۹۱۲۰۹۹۴۱۶۰