2777
2789
عنوان

کیک پزا میشه بیایید

97 بازدید | 12 پست

من رو گاز با قابلمه فر درست کردم توش کیک بپزم شنیدم قبل چهل دیقه اگه درش رو برداری پفش میخوابه ولی من بعد چهل دیقه هم درش رو برداشتم پفش خوابید طبیعیه برای شما هم همینطوره  یا نباید بخوابه پفش؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نمیخوابه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

احتمالا فرت خیلی داغ بوده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمی وقتی کامل مغز پخت نشه این اتفاق میفته و پفش میخوابه، بهتره ااز یه لیوان فلزی وسط قالب استفاده کنی که اون هم گرم بشه و کامل بپزه

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
نمیخوابه

من روغن و شکر تو کیکم نمیزنم به جاش شیره میزنم میتونه دلیلش این باشه؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من روغن و شکر تو کیکم نمیزنم به جاش شیره میزنم میتونه دلیلش این باشه؟

عه روغنو شکر چرا نمیزنی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عه روغنو شکر چرا نمیزنی

رژیمی میخوام باشه

خانمی وقتی کامل مغز پخت نشه این اتفاق میفته و پفش میخوابه، بهتره ااز یه لیوان فلزی وسط قالب استفاده ...

اها خیلی ممنون

رژیمی میخوام باشه

منم کلا بدون روغن درس کردم عالیه 

فقط باید با درجه کم 

بزاری حداقل یک ساعت و نیم باشه بعد روش برشته شد باسیخ چوبی امتحان کنی ربطی نداره حتما ۴۰ دقیقه باشه شاید یک شیرینی ۵ دقیق ای آماده بشه یک کیک شاید ۴ ساعت طول بکشه 

من یک کیک کدو درست میکنم عالیه اگه دوس داشتین میگم لایک کنیو بگم 

منم کلا بدون روغن درس کردم عالیه  فقط باید با درجه کم  بزاری حداقل یک ساعت و نیم باشه بع ...

ممنون عزیزم دستور کیک کدو رو هم بذار ،❤️🌹

ممنون عزیزم دستور کیک کدو رو هم بذار ،❤️🌹

تو یک ظرف کدو حلوایی رو بپز بعد پوره کن به اندازه یک لیوان 

بعد تو یک ظرف بزرگ ۴ تا تخم مرغ و یک لیوان شکر و دو ق چ وانیل شکری 

رو باهمزن به یک سمت بزن طوری که سفید کشداربشه بعد دولیوان آرد و یک قاشق چ خوری بیکینگ پودر سه بار الک کن 

تو مخلوط تخم مرغ ها کدو و رو اضافه کن و با همزن دور اروم هم بزن 

بعد یک چهارم لیوان روغن مایع پخت وپز 

و یک قاشق چای خوری دارچین بعد همزن در حد قاطی شدن بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم و با همزن میزنیم 

مایع خمیر امادست فر و گرم میکنی 

داخل قالب و چرب و ارد پاشی میکنی و مایع رو می‌ریزی داخل قالب.  و روش گردوی خرد شده به عنوان تزئین می‌ریزی 

و داخل توستر طبقه وسط میزاری 

و تا یک ساعت یا حتی بیشتر با درجه ۱۰۰ تا ۱۲۰ 

میزاری بپزه و فر و به هیچ عنوان باز نمیکنی که پفش نخوابه 

بعد با سیخ چوبی یا چاقو امتحان کن که کاملا پخته شده باشه 

بعد به حالت برعکس روی توری یا الک بزار تا خنک بشه 

و بعد نوشجان 

عالیه طعمش من همیشه درست میکنم

تو یک ظرف کدو حلوایی رو بپز بعد پوره کن به اندازه یک لیوان  بعد تو یک ظرف بزرگ ۴ تا تخم مرغ و ...

خیلی عالی ممنونم