2777
2789
عنوان

من از بچگی.......

150 بازدید | 16 پست

من از بچگی مامانمو گول زدم موقع تولدم می شد می گفت چی می خوای؟من می گفتم طلا😂😂پرو بودم

ولی اون همه طلاهایی که جمع کردم که بزرگ شدم عروسی چیزی بندازم رو یواشکی ورداشه فروخته پولشو داده خواهرم بره ماشین بخره🥺🥺چیکار کنم الان فهمیدم خواهرم از زبونش در رفت.

چی بگم خیلی ناراحتم حتی بعضی موقع ها طلاهایی که خودم با پول خودم می خریدم رو اونا رو هم فروخته🤧😭😭اما خواهرم به ماشین نیازی نداشت خودش با شوهر ۱ ماشین دارن سانتافه😕بعد خواهرم هوس خریدن پریوس کرده بود مامانم از پول من برداشته خوب بدون اجازه واقعاااااا؟😵

اگه بهم می گفت من حتما میدادم خسیس بازی نیست مسئله اینه که چرا بدون اجازه مگه من قرار بود همه رو دور خودم جمع کنم به کسی ندم؟

چی بگم؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

خب از خود مامانت بپرس

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامانت واسه تو طلا نمیگرفت

واسه آینده خودش میگرفت ولی به اسم تو😂

پیش میاد آجیمم یه لباسی میخره واسه من ولی تهش خودش میپوشش درنهایت فقط اسم من میمونه روی لباسی ک استفاده نکردم👩‍🦯

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از خود مامانت بپرس

واقعا من موندم بگم شما طلاهای منو فروختی؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
مامانت واسه تو طلا نمیگرفت واسه آینده خودش میگرفت ولی به اسم تو😂 پیش میاد آجیمم یه لباسی میخره وا ...

😔حالا خوبه پسر نداشت که بده به زن داداشم

چه ربطی به گول زدن توداشت اینکه نوشتی که مامانت تورو گول زده

ننوشتم مامانم منو گول زده

من مامانمو گول میزدم پروعی می کردم می گفتم طلا بخر

برو به بابات بگو خودت رو براش لوس کن😅😂😆 بعد بیوفته به جون مامانت😆😆😆 چقدر سلیطه ام من😆😂

😂😂بابام هم بد تر اصلا بی خیال گربه

واقعا من موندم بگم شما طلاهای منو فروختی؟

بگو خواهرم همچین چیزی گفته،درسته؟ و چرا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دوس ندارم بزنم تو ذوقت ولی تمام ان مدت مامانت گولت زده نه تو اونو:/ ب خودت بیااا    

🥵تلاش تلاش اخرش☹به فنا

بمیرم برات از هیچکدوم شانس نیووردی مثل خودم          

🥺🥺خدانکنه عزیزم