2777
2789
کله گاورومیخورند شترهم حتمامیخورند پس میندازنددور

معمولا گوشت کله گاو و شتر رو جدا میکنن و کیلویی میفروشن پوستشم میندازن دور حالا استارتر چرا تمیز میکنه نمی دونم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کله گاورومیخورند شترهم حتمامیخورند پس میندازنددور

والا من گاو هم ندیدم کله رو بپزند زبان گاو فقط خوردم و دیدم 

خدایی گوسفند به اون خوبی چرا دیگه گاو و شتر!!!🥴🥴😂😂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکی کله پاچه تو همه هست    

اسی پوستش رو با چاقو اروم از گوشتش جدا کن کندن موهاش سخته 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
معمولا گوشت کله گاو و شتر رو جدا میکنن و کیلویی میفروشن پوستشم میندازن دور حالا استارتر چرا تمیز میک ...

نه بابا من خوردم کله پاچه گاو رو خیلی خوشمزست مثل گوسفند مغزوهمه چیش خورده میشه وای هوس کردم😋😋

والا من گاو هم ندیدم کله رو بپزند زبان گاو فقط خوردم و دیدم  خدایی گوسفند به اون خوبی چرا دیگه ...

درسته نمی پزن 😂گوشتشو جدا میکنن  کیلویی میفروشن از گوشت گاو ارزونتره شوهر دختر عموم همیشه واسه فورمه و کتلت میخره 

یه قابلمه آب جوش بیار کله رو بنداز تو آب جوش اندازه ۳۰ ثانیه بعد در بیار تند تند با چاقو موهاش رو بکن از روی پوست

باید سریع و تمیز پاک کنی چون سرد بشه موها سفت میشن کنده نمیشن

چند بار این کار رو تکرار کن تا خوب تمیز شه پاچه هاشم همینجوری ،زیاد تو اب نذاری که پخته شه

بعدش پرزایی که میمونه رو رو آتیش باید کز بدی و باز اگر شد با چاقد بکشی رو پوستش که قشنگ تمیز بشه

ما کله گوسفند رو اینجور تمیز میکنیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یکی از دوستای شوهرم شتر قربونی کردن سرشو دادن شوهرم آورده میگه درست کن

همونطوری که گفتم درست کن یا ببر قصابی برات گوشتشو فشنگ جدا میکنن

کز اینقدر فک کردم یادم نیومد هی تو ذهنم جر میاومد فک رو چرا میشکونن

باید صورتش از وسط جدا بشه که زبونشو در بیارید دندوناشو تمیز کنید 

غده نداشته باشه خلاصه بهتر پخته بشه مغزشو جدا دربیارید تو پلاستیک فریزر بزارید تو همون قابلمه بزارید که له نشه برای پختش 

کاربر اقا هستم بهم بگو داش علی                                      من اعتقاد دارم ادما هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون.هم موندنشون هم رفتنشون هم بردنشون هم باختنشون بحث لیاقت بعضی هاست قورباقه رو رو تو تخت طلا هم که بشونی بازم میپره تو مرداب درخواست دوستی قبول نمی کنم                                 ورزشکارم.بدنساز و فوتبالیست باید قوی باشم از پس مشکلات زندگی بر بیام.تو حیاط اتیش درست می کنم با جوجه و چایی اتیشی صفا باشه  هر جا که صفا است در اون نور خدا است                                        خودتونو به زور تو دل کسی جا نکنید اول اینکه جا نمی شید.دوم اینکه مچاله می شید  اگر دیدی کسی ازت درخواست کمک کرد.بدون قبلا از خدا این درخواست رو کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده
والا من گاو هم ندیدم کله رو بپزند زبان گاو فقط خوردم و دیدم  خدایی گوسفند به اون خوبی چرا دیگه ...

سر گاو خیلی گوشت داره یه کله الان حدود 1.300 این حدوداست

گوشتشم خیلی خوشمزه ست واسه چرخ کرده یا حتی خورشت و تیکه ای استامبولی بپزی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ما که امتحان نکردیم شاید اونم لذیذ باشه

منم نخوردم وقتی دم قصابی ها میبینم دلم میخواد هی به شوهرم میگم میگه نمی خواد