2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با اتیش پر فشار تمیز شه .ولی من تا حالا درست نکردم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

فقط باید رو اتیش مستقیم بگیرید کز بدید با چاقو موهاشو بتراشید

فکشم باید بشکنید با دست

بینیشم خالی کنید 

کاربر اقا هستم بهم بگو داش علی                                      من اعتقاد دارم ادما هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون.هم موندنشون هم رفتنشون هم بردنشون هم باختنشون بحث لیاقت بعضی هاست قورباقه رو رو تو تخت طلا هم که بشونی بازم میپره تو مرداب درخواست دوستی قبول نمی کنم                                 ورزشکارم.بدنساز و فوتبالیست باید قوی باشم از پس مشکلات زندگی بر بیام.تو حیاط اتیش درست می کنم با جوجه و چایی اتیشی صفا باشه  هر جا که صفا است در اون نور خدا است                                        خودتونو به زور تو دل کسی جا نکنید اول اینکه جا نمی شید.دوم اینکه مچاله می شید  اگر دیدی کسی ازت درخواست کمک کرد.بدون قبلا از خدا این درخواست رو کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده

تو قصابی دیدم کله پاچه شتر ولی نمیدونم چجوری...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...