والا من21 سالمه الان ... خانوادم بد میدونن اما قطعا اگر میخواستم میتونستم داشته باشن و اصلا نفهمن خودم نمیفهمم چرا باید داشته باشم ؟ که چی؟ من اکثراوقات حوصله خودمم ندارم حالا بخوام یکی دیگه رو هم تحمل کنم که الکی ادعای عاشقی میکنه درحالی ک هم من هم خودش میدونیم داره دروغ میگه
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونین چیه مملکت ما و عقل های ما جنبه دوست پسر داشتن نداره وگرنه بعضی پسرا خیلی از دختر ها بهترن دوست پسر داشتن همیشه به معنی عشق عاشقی نیست به معنی رفیق همهست اما هیچکس اینو نمیفهمه
میدونین چیه مملکت ما و عقل های ما جنبه دوست پسر داشتن نداره وگرنه بعضی پسرا خیلی از دختر ها بهترن دو ...
افرین ...و این هم بگیم که کمتررر پسری پیدا میشه ک مثل دخترها که ممکنه قصدشون فقط دوستی باشه و رفاقت مثل رفاقت شون با دخترا و دوستاو هم مدرسه یا .... اون پسر هم همین طرز فکر وهدف رو داشته باشه
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
این ی بحثجداست ببین وقتی ازدواج میکنی ی تعهد میبندی که به غیر از مرد خودت با هیچکس نباشی اما قبل از ازدواج این کار اشتباهی نیست مگه نمیگن مرد زن برابر هستن پس دوست هم میتونن باشن