من خیلی خواب میبینم دندونم لق شده ( آسیا های بزرگ ) مثلا یکیش بعد هی تو خواب ناراحتم که وای دندونم که شیری نیست چرا لق هست ولی دندونام رو سالم میبینم و نمیوفته فقط لق هست این خواب رو خیلی دیدم کسی میتونه بگه تعبیرش چی میتونه باشه ؟
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدیم همیشه ولی این خواب رو چندین بار دیدم برای همین برام عجیب هست
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
میگن اگه خواب ببینید دندونتون افتاده و خون نیومده یعنی یکی فوت میشع😐🤷🏻♀️
نه مال من نمیوفته اصلا فقط لق هست