2777
2789
عنوان

اینم از سیاست ...

672 بازدید | 66 پست

همیشه حواسم هست که هفته ای یه بار حال و احوال مادرشوهرمو بپرسم اما همیشه تا شوهرمو میدید، میگفت خبری بگیر از ما و سر بزن و...

امروزم به گوشی شوهرم زنگ زدم یکم قربون صدقه اش رفتم و باهاش حرف زدم 

به شوهرم گفتم مامان هست باهاش حرف بزنم دلم تنگ شده براش باهاش سلام و احوالپرسی کنم 

شوهرم که صداش کرد گفت دستم بنده ، بعدم سریع لباس پوشید و رفت پارکینگ خخخخخ

منم لفت دادم نیم ساعت با شوهرم حرف زدم اینم بالا نمیومد خخخخ 

بعدم گفتم ای بابا ، نشد با مادرت حرف بزنم از طرف من سلام برسون بهش حتما و خدافظی کردم

دفعه بعد بخاد گله کنه نمیتونه خخخخخ

نظری دارین ؟ یا مشکلی که با سیاست حل کرده باشین و بیاین بگین به کارمون میاد خانوما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو هم به لیست سیاستهام اضافه کردم✅

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
منم یک عدد تازه عروس و شدید نیاز دارم🥲🥴

بیا خودم بهت یاد بدم😁

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
منم یک عدد تازه عروس و شدید نیاز دارم🥲🥴

ببین هیچ وقت به شوهرت نگو مادرت فلان خواهرت فلان کارو کرد میدونم خیلی سخته اما نگو ، ناراحت شدی بیا اینجا تاپیک بزن تا خالی شی 

مخصوصا تو عقد خیلی حساسن

تا میتونی تا جون داری به شوهرت محبت کن 

اگه هم رفتاری ناراحتت کرد سعی کن خودمو غمگین نشون بدی و کاری کنی خودش متوجه شه و تو خوشی ها با ارامش بهش بگی 

و اینکه تا میتونی تنها نرو خونه مادرشوهرت ، حتما وقتی برو شوهرت باشه 

به منم یاد بدید مادرشوهرم خیلی زنه سیاست مداره درجه یکه با اینکه مذهبیه اما زبونش تند و تیزه گاهی هم تیکه میندازه گاهی هم اسم زن قبلی شوهرمو به اشتباه جای اسم من میگه که خیلی ناراحت میشم ولی تو روم خیلی مهربونه ولی داره پشت سر میتازونه و زندگیمو میخواد نابود کنه بسکه به شوهرم میگه طلاق چیز خوبیه چون خودشم طلاقیه😔

بلاخره همه چیز درست میشه
ببین هیچ وقت به شوهرت نگو مادرت فلان خواهرت فلان کارو کرد میدونم خیلی سخته اما نگو ، ناراحت شدی بیا ...

مرسی عزیزم

اگه شما بچه های ته کلاسین  ما بچه های دم دفتریم :)️🤙🙋‍♀️
به منم یاد بدید مادرشوهرم خیلی زنه سیاست مداره درجه یکه با اینکه مذهبیه اما زبونش تند و تیزه گاهی هم ...

بالا گفتم اصن پیش شوهرت گله نکن 

و تا میتونی به همسرت محبت کن از ته دلت 

مادرشوهرتو باید با سیاست ادب کنی 

اصن واکنش نده اسم اون خانم رو میاره اصن اصن

بیشتر بگو و بخند 

بالا گفتم اصن پیش شوهرت گله نکن  و تا میتونی به همسرت محبت کن از ته دلت  مادرشوهرتو باید ...

اره راست میگی خیلی بیشعور و موزیه خدا لعنتش کنه نمازاش تو سرش بخورند بحق علی 😭

بلاخره همه چیز درست میشه