2777
2789
عنوان

خواب زیاد و خوابالویی😐

275 بازدید | 15 پست

من کلا خیلی خوابم میاد و میخوابم همه اش خوابم طول روز نمیتونم کاری رو انجام بدم چکار کنم علتش چیه

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️
علتش میتونه زیاد خوابیدن باشه یا کم خوابیدن بعضیا ساعت خوابشون حتی ده ساعته فرق دارن بعضیام با هفت س ...

کبا بدون قهوه نمیتونم دووم بیارم ساعت خوابم اخه نرمال من ۱۰یا۱۱میخوابم ظهر به‌زور بیدار میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره افسرده که هستم همش ناراحتم طول روز خیلی فکر میکنم 

نباش 

برا خودت. تفریح و سر گرمی درست کن جوری که بیکار نباشی و بشینی فکر کنی 

آشپزی و کیک و شیرینی 

ورزش و رقص با أهنگ شاد 

پیاده روی با دوست 

خرید حتی سوپری 

نباش  برا خودت. تفریح و سر گرمی درست کن جوری که بیکار نباشی و بشینی فکر کنی  آشپزی و کیک ...

بیشتر اینارو سعی میکنم انجام بدم ولی اصلا روحیه خوبی ندارم هرچی باقی سعی میکنن انگیزه بدن منو فایده نداره درحالی که قبلا اینطوری بودم با یکم انگیزه سر پا می شدم الان نمیدونم چمه😔

بنظرتون منم افسردم حوصله ندارم بیشتر خابم البته کارای خونه رو انجام میدم کلا رو نظافت حسااسم.ولی ح صله بیرون رفتن و دوستو رفیق ندارم همش میخام تنها باشم خوشحال اصن نیستم ناراحتم اونجوری نیستم ولی خب از خوشحالی بیشتر به ناراحتی نزدیکترم.انگیزه هیچ کاریو ندارم .اینم بگم من اصن به هیچی هم فکر نمیکنم فکرم کلا آزاده ...ولی کلا یجوریه انگار ادم سالمی نیستم یعنی نرمال نیستم 

بنظرتون منم افسردم حوصله ندارم بیشتر خابم البته کارای خونه رو انجام میدم کلا رو نظافت حسااسم.ولی ح ص ...

بله منم تقریبا شبیه شما هستم

😎بنظرم همینجوریی بهترع تا اینک با آدمای الان معاشرت کنیم ....دنیا عوض شدع ادماش کلا تغییر کردن تنها ...

دقیقا خیلی کثیف شدن آدما همشون فقط به خاطر کاراشون هستن دیگه معاشرت کردن باهاشون چندشه 

دقیقا خیلی کثیف شدن آدما همشون فقط به خاطر کاراشون هستن دیگه معاشرت کردن باهاشون چندشه 

خیلی خیلی ...تنها باش خعلی خسته شدی فقط خونواده اگ واقعن برات خوبن ...بیرونم رفتی خودت برو نیازیی نیس همچین آدمایی رو در کتارت تحمل کنی