2789
عنوان

حامله شدم

213 بازدید | 12 پست

بچه ها من باید دهم پریود میشدم ک نشدم بعد بیبی زدم یه خط کم رنگ افتاد بعدم ازمایش خون دادم مثبت شد ولی بتام ۳۶بود اصلا تا حالا لکه بینی نداشتم برا لانه گزینی...

بعدم شکم دردم مثل پریودی....خیلی میترسم یه وقت اتفاقی بیوفته کسی تجربه ای داشته؟

منم لانه گزینی نداشتم یعنی لکه ای ندیدم ولی باردار شدم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان هفته چندمی؟مشکلی نداره لکه نبینی؟

هفته ۱۵ 

نه عزیزم خیلی بهتره 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من ۴روز بعد از پریودیم آز دادم بتام پایین بود میگم شاید چون زود آزمایش دادم اینطوریه

اره بذار ۱۰ روز بگذره بهد ازمایش بده