2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییین

66 بازدید | 11 پست

علایق یه دختر ۱۱ساله چی میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید و ایا دختر بچه ها تو این سن جدایی والدینشونو میفهمن ؟ایا تاثیری رو اخلاقشون میزاره ؟؟؟؟اگه یکی از والدینشون بخواد ازدواج کنه ایا کنار میان ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگه تجربه ایی دارین بگین 

قطعا نه خیلی سخته براش که باور کنه دیگه نمیتونه کنار بابا یا مامان واقعیش زندگی کنه

عزیزم منظورتون اینه طلاقشون رو نمیفهمه ؟؟؟ببخشید چون متوجه نشدم پرسیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر من بچه اش ۱۰ سالشه طلاق گرفته بچه اصلا انگاری دیوونه شده دیگه تو این دنیا نیست. هرچقدر هم مشاوره ..... میرن درست نمیشه خواهرمم ازدواج کرد دیگه بدتر شده افسردگی گرفته سر هرچیزی میزنه زیر گریه و جیغ و ....

🤍
عزیزم منظورتون اینه طلاقشون رو نمیفهمه ؟؟؟ببخشید چون متوجه نشدم پرسیدم

چرا نفهمه وقتی که میفهمه تو با ی مرد دیگه یا باباش با ی زن دیگه زندگی میکنه الان 11 سالشه میفهمه

برای           حاجتم               ی صلوات بفرستید              
خواهر من بچه اش ۱۰ سالشه طلاق گرفته بچه اصلا انگاری دیوونه شده دیگه تو این دنیا نیست. هرچقدر هم مشاو ...

عزیزم شرمنده میپرسم بچه دختره یا پسر و اینکه حضانت با پدرشه یا با مادر ؟

چرا نفهمه وقتی که میفهمه تو با ی مرد دیگه یا باباش با ی زن دیگه زندگی میکنه الان 11 سالشه میفهمه

گلم این اقا خواستگار خواهرمه یه دختر ۱۱ساله داره برای خودم نیس

حضانت با مادرشه و دختره ینی میتونم به طور کامل بگم بچه دیوانه شده

گلم خواهر با اقایی اشنا شده هنوز عقد نکردن مرحله اشنایی هست دختره باباهه رو دیده با خواهرم گریه زاری خواستم ببینم طبیعیه یا نه خواهرم ترسیده 

گلم این اقا خواستگار خواهرمه یه دختر ۱۱ساله داره برای خودم نیس

اهان خب خیل باید بهش نزدیک شی سعی کن هر روز بهاش بری پارک

برای           حاجتم               ی صلوات بفرستید