2777
2789

چرا هرکی تا واسش خواستگاری میان شروع میکنه پیج زدن و مراسم عقد و عروسی  عجیب و غریب گاها خنده دار و ولنتاین بله بوران خبر بارداری تمام مراحل بارداریو زایمان سوپرایز هایه الکیو اخه چه خبره ادمها به ازدواج دیدشون شده کسب درامد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایراد از اوناست که میشینن زندگی اینارو تماشا میکنن

چرا اخه من تا قبل از این جریانات اگه دو نفرو میدیدم که عاشق هم بودنو باور میکردم الان با این فیلم بازی کردنها اگه دو نفر واقعا همو دوست هم داشته باشن باور نمیکنم

کم کم شده روتین جامعه همه ماشالله فعال بیشترشم برای چشم و هم چشمی و کم نیاوردن که فلانی اینکار کرد ما نکردیم کسب درامدم باشه چه بهتر من اصلا همچین پیج هایی دنبال نمیکنم فقط پیجی که به دردم بخوره

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

و جالب اینه که فک میکنن خیلی کار شاقی کردن و برای ما مهمه. همه ی ما ازدواج کردیم و باردار شدیم و زایمان و..... چیز جدیدی نیست.جالبتر یه عده که اینا رو دنبال میکنن🙄

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
چیش مزخرفه؟ خیلی هم جذابه...

یعنی چی که دختر شد یا پسر شد خیلی خوشحال میشن مگه قراره غیر از این دو جنس چیز دیگه هم باشه 

مثل یه زمانی که ختنه سورون میگرفتن الان دیگه دموده شده اینام یه روزی. همینقدر خنده دار میشه

اصلا خوشم نمیاد 

بعضی ها هم مثلا چای میخورن استوری میزارن انگار ما چای ندیدم 

پیتزا 

نوشابه 

اب 

عه لباسم خاکی شده نگاه کنین بچه ها چیکار کنم 😐

واقعا خیلی مسخرس

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           

من یمدت بدجور پیگیر این بلاگرا بودم 

واقعا خیلی تحت تاثیرشون بودم از وقتی دنبال نمیکنم عقلم اومده سرجاش ولی ای کاش زودتر میذاشتم کنار که انقدر درگیر مادیات نشم زندگیمک خراب نمیکردم

راس میگه خیلی هم مسخره هس ،چون پسر هم باشه خوشحالی میکنن دختر هم باشه خوشحالی میکنن خب که چی .

میدونی  آدما متفاوتن شاید براش شما هم چیزی دلچسب باشه که از نظر بقیه مزخرفه.

شما انجامش نده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭