چرا هرکی تا واسش خواستگاری میان شروع میکنه پیج زدن و مراسم عقد و عروسی عجیب و غریب گاها خنده دار و ولنتاین بله بوران خبر بارداری تمام مراحل بارداریو زایمان سوپرایز هایه الکیو اخه چه خبره ادمها به ازدواج دیدشون شده کسب درامد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ایراد از اوناست که میشینن زندگی اینارو تماشا میکنن
چرا اخه من تا قبل از این جریانات اگه دو نفرو میدیدم که عاشق هم بودنو باور میکردم الان با این فیلم بازی کردنها اگه دو نفر واقعا همو دوست هم داشته باشن باور نمیکنم
کم کم شده روتین جامعه همه ماشالله فعال بیشترشم برای چشم و هم چشمی و کم نیاوردن که فلانی اینکار کرد ما نکردیم کسب درامدم باشه چه بهتر من اصلا همچین پیج هایی دنبال نمیکنم فقط پیجی که به دردم بخوره
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
و جالب اینه که فک میکنن خیلی کار شاقی کردن و برای ما مهمه. همه ی ما ازدواج کردیم و باردار شدیم و زایمان و..... چیز جدیدی نیست.جالبتر یه عده که اینا رو دنبال میکنن🙄