2777
2789
عنوان

تروخدا یکی کمک کنه

200 بازدید | 11 پست

تروخدا یکی کمکم کنه دارم میمیرم از ترس بچم دو روز تب داشت  تبش رو کنترل کردم  ...فعلا تب نداره ...الان خواب بود از ساعت ۱۰ تا همین حالا خوابه دیازپام دادم واسه تبش ...خورده خواب الو شده تو خواب ناله میکنه سینش خس خس میکنه بغلش میکنم گریه میکنه میخواد بخوابه صداش گرفته تیز شده ی جور خروسی شده دکتر سفیکسیم و سیتریزین هم داده بهش نمیدونم چ کنم

دیازپام😳😳😳😳

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد چیزی بهش بدی فقط تب بر بهش بده هر ۴ تا ۶ ساعت یک بار بعدم شربت سرماخوردگی 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
نمیخواد چیزی بهش بدی فقط تب بر بهش بده هر ۴ تا ۶ ساعت یک بار بعدم شربت سرماخوردگی 

تب بر هم استامینفون میدن معمولا 

اره بخاطر جلوگیری از تشنج

اگر دیدی خیلی بی حاله با ۱۱۵ تماس بگیر اونا بهت میگن چه طوری چکش کنی که خیالت راحت باشه که حالش خوبه و خواب آلودگیش نرماله یا نه

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم

نمیدونم بچه اتون چندسالشه ولی  مصرف همزمان بعضی دارو ها با هم مشکل داره  فک کنم قرص سیتریزین و دیازپام هم به این شکل باشه ،حتما از یه پزشک دیگه بپرسید یا به ۱۱۵ زنگ بزنید مطمئن بشید ،درمورد حالتی که الان بچه اتون داره هم بهشون بگید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده