2777
2789
عنوان

شوهر وقیح

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 69 پست
من با دوتا بچه چیکار میتونم بکنم اون هم با این که یک د نه د دل عاشق شده

هیچوقت محدود نکن خودتو عذاب میکشی دوتا بچه که عیب نیس حداقل سعی کن از این به بعد استقلال مالی داشته باشی یه کاری یه چیزی که بعدا چیزی شد اون ولت نکنه که تو بمونی و پشیمونی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچوقت محدود نکن خودتو عذاب میکشی دوتا بچه که عیب نیس حداقل سعی کن از این به بعد استقلال مالی داشته ...

من خودم شاغلم و خونه هم مال خودمه  ولی برای حفظ آبرو نمیخوام بهش بی احترامی کنم هرگز هم چیزی کم نزاشتم واسش  ولی اون اخلاقش هم خیلی تنده البته فقط توی محیط خونه با ما   ولی در بیرون اخلاقش عالی 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

اشتباه ترین کار ممکن شما برو سرجات بخواب و خواهش میکنم ازت به خاطر بچه هات واقع بین باش حتما ...

من متوجه نشدم واقع بین یعنی چیکار کنم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

خدا این مردارو سر عقل بیاره آدمشون کنه،چی میخوان از جون زناشون عین آدم زندگی نمیکنن فقط به فکر هرز پ ...

اره والا   ما زنها که داریم زندگیمونو میکنیم

عزیز دلم اینجوری به خودت و بچه هات ظلم میکنی :) برات مهم نیست اگه بره یکی دیگه رو هم بگیره؟

چرا مهم نباشه  من میگم دارم میمیرم از حسادت که شوهرم زنی دیگه رو به من ترجیح میده

من خودم شاغلم و خونه هم مال خودمه  ولی برای حفظ آبرو نمیخوام بهش بی احترامی کنم هرگز هم چیزی کم ...

یکم فکر کن تو با حرف مردم زندگیت پیش نمیره بزار هر چی دوست دارن بگن خودت آسیب میبینی ببین میتونی با بی مهری یه مرد و خیانتش(همین که جلو روت از یکی دیگه تعریف میکنه بزرگ ترین خیانته) زندگی کنی؟ اگه دوست داشت میرفت تو نخ یکی دیگه؟ یا خودتو بزار جای بچه هات دوست داری پدر و مادرت با بی مهری باهم زندگی کنن و پدرت عاشق یه زن دیگه باشه؟ البته که نه میگی که خونه داری و شاغلی ینی از پس زندگیت برمیای اون مرد فقط ازت سو استفاده میکنه گلم

یکم فکر کن تو با حرف مردم زندگیت پیش نمیره بزار هر چی دوست دارن بگن خودت آسیب میبینی ببین میتونی با ...

من بجز محبت به او از گل ناازکتر نگفتم  ولی بعد از این همه سال زندگی مشترک به من میگه من به زور تورو تحمل کردم این همه سال

تو قوی مطمعن باش نیاز به کسی نداری اونه که باید حسرت تو رو بخوره

متاسفانه نیاز به شوهرم دارم خیلی نه از نظر مالی  بلکه از نظر عاطفی

من متوجه نشدم واقع بین یعنی چیکار کنم

تو شوهرتو میشناسی دیگه حسشو  صداقتشو اذیت کردن هرچی اینارو از هم تشخیص میدی

فکر میکنی جدی میگه و قصدش رابطه با اون خانومه؟

اگه اره چرا به شما گفته وقتی هنوز با خود طرف درمیون نذاشته؟اگه بره باهاش مطرح کنه و جواب بدی بگیره چی میخواد به شما بگه؟سر این‌موضوعه که میگم شاید داره اذیت میکنه

مگه اینکه بر فرض با طرف باشه اصلا

شما چی میخوای از زندگی مشترکت با این مردی که الان تو این شرایطه؟

تا کجا حاضری پیش بری و چه چیزایی رو از دست بدی و چی به دست بیاری؟

ایا این حال حاضر زندگیتون رو دوست داری یا چیزی که قبل از این اتفاق بود و معلوم نیست برگرده دوباره؟

ایا اگه این رابطه اصلا شکل نگیره بین اونا و داستان جدیدی شروع بشه هم دوست داری زندگیتو؟

لپ کلام

ایا به نظرت این رابطه از طرف شوهرت تموم شده‌س و تو داری دست و پای الکی می‌زنی؟

من بجز محبت به او از گل ناازکتر نگفتم  ولی بعد از این همه سال زندگی مشترک به من میگه من به زور ...

میدونم الان کلی غم داری و نیاز داری یکی بفهمتت شاید من و دیگران نتونیم خیلی خوب درک کنیم  ولی کسی که میتونه وضعیتو درست کنه تویی اینهمه از خود گذشتی خوب نیست گلم 

متاسفانه نیاز به شوهرم دارم خیلی نه از نظر مالی  بلکه از نظر عاطفی

باید دو طرفه باشه یا نه؟ اگه خوبم بشه میتونی فراموش کنی چیکارا میکرده؟ کسی که یبار میاد میگه عاشق این زن شدم پس فردا یکی دیگه رو میخواد

تو شوهرتو میشناسی دیگه حسشو  صداقتشو اذیت کردن هرچی اینارو از هم تشخیص میدی فکر میکنی جدی میگه ...

اختلاف توی زندگی مشترک همیشه هست اینو نمیشه بگی من بد هستم یا شوهرم بد هست ولی در کل این عاشق شده و چشاشو رو همه چی بسته و من از شما کمک میخوام تا اونو از این بحران خارج کنم

اختلاف توی زندگی مشترک همیشه هست اینو نمیشه بگی من بد هستم یا شوهرم بد هست ولی در کل این عاشق شده و ...

افرین

مرسی از درکت

شما برو پیش یه مشاور حتما

حالا که انقدر منطقی شروع کردی منطقی ادامه بده که جواب بگیری

این واقعا تخصصیه و مهارت حرفه‌ای لازم داره