2777
2789
عنوان

شوهر وقیح

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 69 پست
روزی که عکس رو حذف کردم خانواده من منزل ما بودن  جلوی همه اونا کلی حرف زشت بارم کرد و رمز گوشیش ...

پس همون طلاق

شوخی نمیکنم واقعا مردی که بخاطر یه نفر دیگه زنشو ناراحت کنه ارزش فحشم نداره

دوسش داری به درک گمشو برو بگیرش

بی‌لیاقت نکبت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عکس رو از کجا آورده، و اینک رابطتون چطوره

عکس توی گوشی من بود بدون اجازه من عکسو واسه خودش انتقال داده بود  رابطه از طرف من عالی  اما از طرف شوهرم انگار اصلا خوبیای منو نمیبینه

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

زندگیتو دوست داری هووتم دوست داشته باش پس مارو چرا دق میدی

من راهکار از شما میخوام  

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

عزیز دلم اینجوری به خودت و بچه هات ظلم میکنی :) برات مهم نیست اگه بره یکی دیگه رو هم بگیره؟

واقعا دوسش دارم نمیتونم طلاق بگیرم

زنه چ جور آدمیه؟ یعنی اگ شوهرت بره خاستگاری قبول میکنه 

نمیدونم شاید قبول کنه   دوره و زمونه خراب شده  هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست

واقعا دوسش دارم نمیتونم طلاق بگیرم

دوست داشتن کافی نیست گلم باید دو طرفه باشه خوب اینجوری که شما هر کاریم میکنه چیزی نمیگی خیالش راحته که هر کار بخواد میتونه بکنه حداقل یکاری بکن که یکم بترسه  :)

من راهکار از شما میخوام  

چه راهکاری عزیزم میگی زندگیتو دوست داری

این شخصیت شوهرتم جزو زندگیته

جور در نمیاد

بی محلی کن بهش

حرفشم زد کاملا خونسرد و بی اهمیت بگو برو بگیر

شاید ببینه حرصی نمیشی کرمش بخوابه

بعدم تو شوهرتو میشناسی 

متوجه نمیشی هدفش چیه از این مسخره بازی؟

تو میدونی دیگه یا مسخره بازیشه داره اذیت میکنه

یا واقعا اینکاره‌س

دوست داشتن کافی نیست گلم باید دو طرفه باشه خوب اینجوری که شما هر کاریم میکنه چیزی نمیگی خیالش راحته ...

من با دوتا بچه چیکار میتونم بکنم اون هم با این که یک د نه د دل عاشق شده

چه راهکاری عزیزم میگی زندگیتو دوست داری این شخصیت شوهرتم جزو زندگیته جور در نمیاد بی محلی کن بهش ...

جای خوابمو جدا کردم عین خیالش نیست من دارم عذاب میکشم