2821
2789
عنوان

یه لحظه میاید

86 بازدید | 11 پست

می‌خوام خاطرات شخصی که قبلاً دوسش داشتم و از هم جدا شدیم فراموش کنم 

خاطرات لحظه به لحظه از جلو چشمم رد میشن خیلی تلاش کردم ولی تا حالا موفق نشدن چیکار کنم این خاطرات از ذهنم کمرنگ بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون بی تفاوت باش هر چی که یاد اون دوران میندازتت رو از خودت دور کن

هرچی ازش داشتم انداختم دور ولی خاطراتش ولم نمیکنه مثلا یهو یه نفر یه حرفی شبیه به حرفی که قبلا اون بهم زده رو میزنه و کل خاطرات اون روز ناخداگاه مرور میشه 

هرچی ازش داشتم انداختم دور ولی خاطراتش ولم نمیکنه مثلا یهو یه نفر یه حرفی شبیه به حرفی که قبلا اون ب ...

سعی کن هیچ حسی نداشته باشی بهش در اون مورد اصلا یه آدم دیگه شو نشدن بده خودت ارزشمند تر از اونی

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
هرچی که اونو یادت میندازه بنداز دور، کادو، چت، ویس، گل  هرچییییی

هیچی ازش ندارم هرچی هم داشتم همه رو از بین بردم ولی نمی‌دونم چرا خاطراتش فکرش مخصوصا خوابایی که میبینم ولم نمیکنن

یروز بشین کله خاطرات و مرور کن

هرچی حس خوب و بد بینتون بوده رو بیادت بیار 

هرچقد ک میتونی اشک بریز و خودتو سبک کن

اگ عکساشو داری نگاش کن و 

تا میتونی خودتو خالی کن

آخر شب قبل خاب ب خودت قول بده ک دیگ هیچوقت حتی اگ کوچیک ترین چیزی باعث شد یادش بیوفتی و سریع حذف کنی و ازش رد شی 

یبار برای همیشه خودتو سبک کن و فراموشش کن :) 

هرچی ازش داشتم انداختم دور ولی خاطراتش ولم نمیکنه مثلا یهو یه نفر یه حرفی شبیه به حرفی که قبلا اون ب ...

میدونم خیلی سخته 

ولی باید سعی کنی حتی اگ یادش افتادی همون لحظه فکرتو ب چیزه دیگ ای مشغول کنی