2777
2789
عنوان

اینستا

149 بازدید | 13 پست

سلام نی نی سایتی های عزیزامشب اومدم دردو دل کنم موضوع اینه که وقتی می رم اینستاگرام یادرموردعشق و عاشقی پست گذاشتن یاازسفره های رنگیشون یاازاموزش غذاهای رنگارنگ یاازپارتنرشون یاازسفره هاشون یاازکسب درامدشون یاازلباسها یی که حتی یبارم نداشتمشون ولی در واقعیت نه شریک زندگی دارم نه موادغذایی کافی دارم نه شغل دارم نه لباسهای خوب نه پول چراانقدرفرق دارم چرا ؟رفتم چنباری دنبال کارکه حداقل مستقل بشم هیچ جاقبولم نکردن فکر میکنم زندگیم تغییرنمیکنه تلاش کردن برای آدمی مثل من مثل تلاش نکردنه

تنها نیستی زندگی مام با اون دوستان اینستایی فرق داره 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروزم باسال قبلم بافردام یکیه

اره کلا روزگار یکنواخت شده 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
اسی بخوایم دایرکت شخصی کسی پیام بدیم بقیه دنبال کننده هامون میتونن بخونن؟

نه 

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
متاسفانه علاقه هم ندارم

منم علاقه نداشتم ولی یه فرش کامیپوتری اوردم ب زور یاد گرفتم. دستمو داغون کردم کمرم شکست ولی سمج بازی دراوردم تا یاد گرفتم بعدش اسون شد. اخه عزیزم حسرت خوردن به زندگی دیگران کار خوبیه؟؟ 

منم علاقه نداشتم ولی یه فرش کامیپوتری اوردم ب زور یاد گرفتم. دستمو داغون کردم کمرم شکست ولی سمج بازی ...

حسرت نمیخوام حتی میگم چقدر خوبه خوشبختن ولی میبینم زندگی من هیچ تغییری نداره من حسودنیستم