2777
2789
عنوان

خدا لعنتش کنه چجور تونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 45 پست
تو شهر مام عین همین اتفاق افتاده همین چند روز پیش دختره 17 ساله با وجود یه بچه خیانت کرد ولی شوهرش ب ...

درستشم همینه این مرتیکه روانی بوده

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌کار درست همینه بدون مهریه طلاق بدن تو بوق کرنا هم نکنن خیانت کرده تا جامعه انگ بی عرضگی نزنه بهشون ...

اره چون خیانت کرده بود خاک بر سر، بدون مهریه طلاقش میده ، بچشم ازش گرفت ولی مرده خیلی خورد شد گناه داشت زنشو با سه تا مرد گرفتن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من ندیدم الان از تو‌میشنوم  واقعا؟؟؟؟😳 جنوبی ها که خیلی خونگرمن وای خدایا چرا آخه

یه قوم خاص هستند 

الان احتمالا خانواده ی دختره رفتن به نفر از اونا بکشند

اهواز و خوزستان اکثرا عالین

بهترین دوستان من از این شهر هستند

من ندیدم الان از تو‌میشنوم  واقعا؟؟؟؟😳 جنوبی ها که خیلی خونگرمن وای خدایا چرا آخه

چونکه ی مریض روانیه احمق بوده

نه منظورم اینه ب زور دادن بهش یا با کس دیگ فرار کرده اونجا دلیلش چی بود 

هنوز دلیلش مشخص نیس . احتمالا شوهرشو نمیخواسته ک فرار کرده

خودمم خوابم نمیبره 

دوروزه اینقد خبر ای بد پخش میشه هر چی هم میخوام نگاه نکنم باز مرض دارم میبینم خودآزاری دارم حالا خوابم نمیبره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
👌کار درست همینه بدون مهریه طلاق بدن تو بوق کرنا هم نکنن خیانت کرده تا جامعه انگ بی عرضگی نزنه بهشون ...

خب مثله خیلی از خانومها که شوهراشونو‌ میبخشن ، اینا هم ببخشن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
هنوز دلیلش مشخص نیس . احتمالا شوهرشو نمیخواسته ک فرار کرده

الان تو ی تاپیک دیگ خودندم مث اینکه بچه شیرخواره اش رو ول کرده با یه پسر رفته ترکیه شوهرش ب کمک قانون برش گردونده

😱😱 خاک بر سر هرچی خیانت کاره چه زن چه مرد ‌‌‌‌ 

حالا میترسم تحت تاثیر همین اتفاق این مرده ام بزنه به سرش بره دختره رو بکشه🤯🤯🤯

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
توروخدا بس کنید انقدر پخش نکنید این خبرو

معذرت میخوام اگه با تاپیکم اذیت شدین  اخه انقد ناراحت شدم میخواستم با بقیه حرف بزنم یکم اروم شم . حلال کنید

معذرت میخوام اگه با تاپیکم اذیت شدین  اخه انقد ناراحت شدم میخواستم با بقیه حرف بزنم یکم اروم شم ...

برای چی معذرت میخوای 

کسی ک خوشش نمیاد وارد تاپیک نشه بزور ک کسی رو نمیاری

2790
2778
2791
2779
2792