2777
2789
عنوان

خدا لعنتش کنه چجور تونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 45 پست

تو شهر مام عین همین اتفاق افتاده همین چند روز پیش دختره 17 ساله با وجود یه بچه خیانت کرد ولی شوهرش بیرونش کرد و گفت طلاقت میدم دیگه این وحشی بازیا رو در نیورد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خداچقد درباره این قضیه تاپیک میزنید امشب اینقدر حالمون بد شده خوابمون نمیبره 

خودمم خوابم نمیبره 

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

تازه امدم سایت چیشدع😟😟😟😟یه روزنبودم 😒😒😒

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

من ندیدم الان از تو‌میشنوم 

واقعا؟؟؟؟😳

جنوبی ها که خیلی خونگرمن وای خدایا چرا آخه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
تو شهر مام عین همین اتفاق افتاده همین چند روز پیش دختره 17 ساله با وجود یه بچه خیانت کرد ولی شوهرش ب ...

👌کار درست همینه بدون مهریه طلاق بدن تو بوق کرنا هم نکنن خیانت کرده تا جامعه انگ بی عرضگی نزنه بهشون .

2790
2778
2791
2779
2792