2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

347 بازدید | 21 پست

سلام میخواستم بدونم کسی این مشکل رو تو خانوادش داشته؟

مادر من تیروئید کمکار داره بعد قبلا هم سابقه اینکه یکدفعه قش میکرده رو داشته ولی چند سال بود که دیگه این مشکل رو نداشت اما با اذیتایی که طی این چند سال شده الان دباره بیماریش عود کرده بعضی مواقع خیلی عصبی میشه زبونش میگیره یکدفعه میوفته بعد ما که بلندش میکنیم میشینه بعد یه مدت که سکوت میکنه شروع میکنه به هذیون گفتن حرف میزنه ولی حالت عادی نداره دوهفته پیش که اینطوری شد خیلیییی بدتر شده بود رفتیم میش دکتر گفت به این بیماری حمله ترس میگن حالا کسی میدونه چکار باید بکنیم ؟اکثر اوقات هم کف سرش وگردنش درد میکه ،تروخدا هرچی در موردش میکنید بگید.

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
عزیزم من خودم کم کاری تیرویید داشتم که اللن خوب شدم ازین علایم نداشتم فقط حافظم کم شده بود و تپش قلب ...

مامانمم حافظش کم شده و تپش داره ولی خب..

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تیروئید فوق کم کار داشتم و دارم.از صبح تا شب میخوابیدم اون اولا که نمیدونستم مریضم و قرص نمیخوردم.عصبی هم بودم.اصلا نمیتونستم بشینم کلا در حالت غش کرده بودم.ولی با اولین قرص ها ازون حالت اومدم بیرون.نه اینکه خوب شدما نه‌.احساس خواب آلودگی دارم همش ولی غش نمیکنم دیگه.درد کف سر و گرفتگی گردن هم به اون تیروئید مربوطه.سرفه داره.تپش قلب داره.کلا خیلی مزخرفه.ولی قرص بخوری دیگه نباید غش کنی

من تیروئید فوق کم کار داشتم و دارم.از صبح تا شب میخوابیدم اون اولا که نمیدونستم مریضم و قرص نمیخوردم ...

ولی مامانم غش هم میکنه ،حمله ترس میدونید چیه؟

تو اینتر نت نوشته بود ۱۰تا۲۰دقیقه طول میکشه ولی مال مامانم ۲یا ۳ساعت

رو هر چیزی که فکرشو بکنی تیروئید اثر میذاره.یکی ازون چیزا که تازه کشفش کردم غده هیپوفیزه

ترشح پرولاکتین رو میبره بالا.غده هیپوفیز رو داغون میکنه و تعادلت رو از دست میدی.دکترا اصلا این چیزارو نمیگن.حتما آزمایش پرولاکتین و ام آر آی هیپوفیز انجام بدین

بگو

کدوم فاکتورشو میخوای بدونی؟ مثلا تی اس اچ باید ۲دهم تا ۴ باشه حداکثر.واسه من بیشتر از ۱۵۰ بود. آنتی تی پی او باید کمتر از ۵ باشه واسه من بیشتر از ۱۰۰۰ بود.باور نمیکنی عکسشم دارم.دکتر گفت اگه نمیفهمیدی تیروییده و قرص نمیخوردی میرفتی تو کما

ببرید متخصص مغز و اعصاب

بردیم دارو نوشت براش ولی داروها همش خوابش میکرد دیگه نمیخوره

مامانمم حافظش کم شده و تپش داره ولی خب..

طب سنتی میگن دارومیده 

نمیدونم چجوریاس

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄