2777
2789
عنوان

حالم بده خیلییییی

213 بازدید | 10 پست

مدام بغض دارم😞

سرکار تمرکز ندارم همیشه سوتی و کم کاری دارم تو کارم مهارت کافی ندارم همش سرزنش میشم توسط مسئولم

همش احساس گیجی و منگی میکنم

چیکار کنم؟دعایی چیزی هست؟یا مثلا قرص؟

روانشناس رفتم حل نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تو  الان دوروزه دارم گریه میکنم  حالم خرابه میخواستم تاپیک بزنم چطور از افسردگی رها ب ...

😥😥من افسرده نیستم فقط خنگ میزنم‌گیجم انگار

تو نت خوندم نوشته بود مه مغزی هست اسم بیماریش

سلام عزیزم خب ببینید اول حالتون به خاطر چی بده؟

حالم بده چون تو کارم مهارت ندارم همین باعث میشه کلی سرکوفت بشنوم😞وقتی سرکوفت میزنن تمرکزم بدتر بهم میخوره و سوتی هام بیشتر میشه

۴ماهه ولی از بس شعبه عوض کردن جایی ثابت نبودم هی قلق ها هم از دستم میره صندوق دارم فروشگاه رفاه عزیز ...

خب صندوق داری شغل سختیه و خیلی دقت میخواد..اگه دوره حسابداری ندیده باشید ویا ریاضی تون خوب نباشه یکم شاید گیج کننده باشه ولی اصلا نگران نباشید مدت زیادی نیست‌.به خودت انگ نچسبون دختر  و از خودتم ناامید نشو..اشتباهاتت رو یه جا بنویس که حواست باشه دفه بعد انجام ندی.

وقتی نسبت به کارت اعتماد به نفست پایین باشه اشتباهاتت زیاد میشه.به خودت ایمان داشته باش و هر روز به خودت بگو من تا یه ماه دیگه به کارم مسلط میشم‌.برای خودت هدف بذار..مثلا تا ۱۵اسفند باید اینا رو یاد بگیرم

خب صندوق داری شغل سختیه و خیلی دقت میخواد..اگه دوره حسابداری ندیده باشید ویا ریاضی تون خوب نباشه یکم ...

نه عزیزم اتفاقا ارشد ریاضی دارم و ۵سال هم معلم بودم غیر انتفایی حقوقش کم بود بخاطر شرایط مالی با کلی پارتی این شغلو جور کردیم حقوقش نسبتا خوبه ،اونایی که همکارمن ازم ۵ ۶سال کوچک ترن ولی حرفه این سابقه کاری دارن من سنم زیاده ولی هیچی بلد نیستم😞صبور نیستم زود جوشم از همه بدتر مهارت کاریم ندارم

عزیزم خب پس اصلا نگران نباش..دستت راه می افته..

فقط سرعت نیست😞متاسفانه اصلا تو محیط کار نه برخورد بلدم نه رفتار ساده رفتار میکنم معمولیم بقیه مرموز و خاصن

کارمم که همیشه کسری میارم یا ی مشکلی پیش میارم

خسته شدم ولی بخاطر پولش باید تحمل کنم