2777
2789
عنوان

حسودی به ازدواج

3482 بازدید | 88 پست

سلام بچها خوبین یه چیزی براتون نینویسم ولی خب چایی نداشتم برا دردودل 

من یکی از فامیل نزدیگمون اسم نمیبرم دارم تازه یه هفتس عقد کرده بعد اینا شرایطشون خب اوکی یکم‌پایین بودن در حد متوسط سختی داشتن ولی همین این دختر خیلی بسیج رفتو امد داشت خودشو جا کرده بود یه زبونی داره که مارو میکشه بیرون آدم به کنار بالاخره ایشون یه خواستگار کارمند اومد براش به زور پدرش که جانباز بود وارد کار شده بود ازدواج میکنه مادر شوهره براش از جون مایه گزاشت چه خونواده خوبی دارن وضع مالی توپ و باسواد منم خیلی حصودیم میشه نمیدونم چطور کنار بیام همش فکر پیششونه شانس اورد یه خواستگار درستو حسابی اومد به اون رفت طرف ۲۱ سالشه منم ازش کوچیکم ولی خواستگار نداشتم خیلی حصودیم میشه بنظرتون چیکار کنم فقط دنبال بهونه میگردم بهش تیکه بندازم خواهراشم به زور یه آدم پر نفوذ فعلا صاحب کارن اما من بیکارررر پشت کنکورررر بدبختتتتت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچهاا ینی چن بار گریه کردم به شانس گوه من بیچاره اونم تازه لاره زندگیو میبینه ولی هر چیو به پارت قویشون میسپاره درست کنه این ممو میپیچونه خیلی ذهنم درگیرع 

خوب زیر ۲۱ مبشه ۲۰ ۱۹ ۱۸

نمی دونم چرا ارمانت شوهر !! 

دختر خاله شوهر من ۲۰ سالشه ماشالله هزار تا هنر داره از موسیقی تا ورزشتا رشته درسی هیچ ویتم تو مود این چیزا نیست 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
اثرات کنکوره

بخدا نمیدونم اخه من عین سگ دارم میخونم اون موقع یه عده میان با پارت کلفت میرن سرکار بخدا این عمر هدر شده من چی میشه پس هعی میگم خدا بزرگه کزیمه هنوز وقت ولی کوووو اخه اونقدر ذهنم بهم ریختس ک فردا وقت مشاور گرفتم پیشش ولی خوابممم نمیاد چن هفتس 

چه کاریه که تیکه بندازی

حسودی هم نکن

قسمتش همین بوده

ان شاءالله تو هم یه ازدواج خوب بکنی

همیشه از خوشحالی وموفقیت دیگران خوشحال شو

این همه ادم ازدواج خوب میکنن یکی هم اون

بعد تو که از درون زندگیشون خبر نداری

ومیگی تازه ازدواج کرده خوب اول همه چیز اوکیه

ان شاءالله که تا اخر همینطور باشه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

تیکه بندازی قشنگ میفهمن از حسادته .خودتو مضحکه بقیه نکن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸