2777
2789
عنوان

کی گوشی a52s داره؟

394 بازدید | 13 پست

راضی هستید ازش؟! تازه خریدمشا وقتی چندتا عکس میگیرم یهو ارور میده از دوربین خارج میشه اون روزم دیدم حسااابی داغ کرده ، امروز فیلم از لب دریا گرفتم موقع غروب دیدم هی رنگ آسمون عوض میشه تو فیلم 

شما هم این مشکلاتو داشته گوشیتون؟ میخوام عوضش کنم a51 این مشکلارو نداشت

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن خیلی گوشیه خوبیه تعجب میکنم من ندارم ولی خیلی تعریفشو شنیدم 

عالی بود تا اینکه آپدیتش کردم و این مشکلا ب وجود اومد 😒😒

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
همیشه اپدیت اینجوریه همیشه شنیدم بعدش هنگ میکنن 

نمیشه برگردونمش؟؟ 

سامسونگ اکثرا باگ دارن و بعد چندوقت مث قبل نمیشن ضعیف و کند هم میشن

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
من دارم سه ماهی میشه خریدمش خیلی خیلی خوبه این مشکلاتی ک گفتی نداره 

اپدیتش کردم اینطور شد 😢😢

سامسونگ اکثرا باگ دارن و بعد چندوقت مث قبل نمیشن ضعیف و کند هم میشن

گوشی قبلیم a51 بود یکسال داشتمش هیچ مشکلی نداشت

لقی فریم نداره ؟ پر پر شدن صفحه نمایش مخصوصا موقع تماس؟

نهه