2777
2789
عنوان

فریز جنین

448 بازدید | 11 پست

یک هفته پیش پانکچر شدم 

خودشون جنینارو فریز میکنن دیگه؟؟؟

استرس گرفتم نکنه فریز نکنن اخه من نتوتستم برم کارت بگیرم  فردا تازه میخوام برم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مطمئن باش.انشالله جنینای خوبی داری

مرسی عزیزم،۱۷ تا جنین دارم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
جنین یا اسپرم

جنین

عزیزم وقتی تعدادشو میدونی پس حتما فریزشده دیگه! منم۱۷تا داشتم.۳۰تاتخمک

خب خداروشکر الکی نگران شدم

منم ۳۱ تخنک داشتم

عزیزم وقتی تعدادشو میدونی پس حتما فریزشده دیگه! منم۱۷تا داشتم.۳۰تاتخمک

سلام خانم

یه سوال دارم اونروز که میرفتین برای سونوهای قبل پانکچر،بهتون میگفتن اینقدر تخمک دارین مثلا من وقتی میرم میگه چهارتا راست چندتا ریز مثلا چپ،امکانش هس بعد پانکچر تعدادش بره به ۱۰ مثلا

من دفعه قبل پانکچر ۶ تا تخمک داشتم ۴تاش جنین شد فکر میکنم تعدادش کمه درسته؟

سلام خانم یه سوال دارم اونروز که میرفتین برای سونوهای قبل پانکچر،بهتون میگفتن اینقدر تخمک دارین مثل ...

سلام.برامنم قبل پانکچر میگفتن ۴ یا ۵تا ریز مثلا راست یاچپ که اصلا روز پانکچر فکرنمیکردم انقدر تخمک داشته باشم.

بعدشم تعدادمهم نی زیاد .مهم کیفیت تخمک و جنینِ.اصلا فکرتو درگیر تعداد نکن.