2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی مهمه لطفا جواب بدین

147 بازدید | 12 پست

بچه ها از این برچسب های ضد اب که هست تازگیا مد شده همه برای کابینت هاشون و یخچال و دیواراشون استفاده میکنن خوبه بنظرتون مدلاش خیلی زیاد و خوشگله اگه نمیدونین چیه بزنین تو اینستا برچسب ضد اب ببینین خیلی خوشگلن بنظرتون بگیرم برای یخچال و سنگ اوپن خونمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ندارم اگه خراب بزن اگه جایی سالم نمی خواد

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
یخچال خرابه برای اوپن هم چون سنگه خوشم نمیاد گفتم یه تنوعی بشه سفید بزنم

اره بزن خوب

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
ممنون که اومدی تاپیکم جواب دادی

خواهش می کنم دلت خوش همیشه

نمیدونم اسمشو من میگم برچشب ضد اب میدونی خوبه یابد ؟؟

مامانم اینا روی سنگ های اپنشون زدن اگه مراقبت بشه که پاره نشه خوبه 

شایدم جنس خوب و بد داشته باشن 

فک کنم اگه دور سینک زده بشه بعد مدتی باید عوض بشه 

بازم سوال کنید از کسی که اطلاعات خوبی داره

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید