2777
2789
عنوان

ژن بد

1349 بازدید | 42 پست

دوستان ب نظر شما اشخاصی که زشت هستند حق دارن ازدواج کنند یا بچه دار بشن؟

مثلا پدر و مادر من جفتشون قد کوتاهن با موی کم پشت دست و پای کوچیک بینی بزرگ و لب کوچیک با دندون هایی گچی دقیقا جفتشون انگار خواهر و برادران.و از لحاظ روحی اختلال وسواس  و کمبود اعتماد به نفس شدید با بیماری زمینه ای آسم...نظر شما چیه؟شما چه ژن های بدی هدیه گرفتین؟

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۹ساله ک ناخن ها به شدت شکننده هس بعد این همه سال فهمیدم لیکن پلان ناخن از مادرم به ارث بردم در ضمن از طرف پدرم چشمام هم ضعیف هس و کم پشتی مو هم بهش اضافه کن اگ دماغ بزرگ و قد کوتاه ۱۶۰ رو تازه فاکتور بگیریم یه پا کلکسیون ژن بد هستیم خخخخخ

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

آدمن دیگه شاید دلشون بچه بخواد

من از دماغ بزرگ و لبای کوچیک بابام ب ارث بردم🤦🏻‍♀️

ولی خب ظاهر زیاد مهم نیست چون فرزند خوشش نیاد میره عملی چیزی میکنه

مهم شخصیتشون ک بالغ باشه

۱۶سالگی موهام سفید شد الان کلا موهام سفیده 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
آدمن دیگه شاید دلشون بچه بخواد من از دماغ بزرگ و لبای کوچیک بابام ب ارث بردم🤦🏻‍♀️ ولی خب ظاهر زی ...

عزیز من عملم تا حدی .قد و خیلی چیزا عمل نمیشه بعدشم مگ ی قرون دوزاره

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....