manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 عنوان خانومای خیاط بیاین لطفا🌹🌹🌹 92 بازدید | 9 پست این مانتورومیخوام بدوزم برابارداریم مناسب باشه ومثل عکس گشاد..چندمترپارچه میخوادودوختش آسونه؟کلاس رفتم ولی نصفه نیمه قدم ۱۶۷میخوام تازانوم باشه 1400/11/16 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 ۲یا ۲نیم ک کم نیاد واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
بانومهربان عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5066 از کنار گردنت تا جایی که میخوایی مانتوت باشه سانت بزن فک کنم دوبرابر باید بخری،یعنی دو قد محتاج نگاه خداوند
tarane80 عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1439 دو قد پارچه میخاد اگر 167ای حداقل دو متر میخای تا زانوت برسع
manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 از کنار گردنت تا جایی که میخوایی مانتوت باشه سانت بزن فک کنم دوبرابر باید بخری،یعنی دو قد خخب این مدل مانتوفرق نداره؟
manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 ۲یا ۲نیم ک کم نیاد اگ مثلاقدم تازانو۸۰باشه نباید۱۶۰بگیرم دوقد؟؟۲ونیم زیادنیس؟
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18112 اگ مثلاقدم تازانو۸۰باشه نباید۱۶۰بگیرم دوقد؟؟۲ونیم زیادنیس؟ دو متر بخر حتما اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 اگ مثلاقدم تازانو۸۰باشه نباید۱۶۰بگیرم دوقد؟؟۲ونیم زیادنیس؟ اره همو ۲بسه واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
سووشون عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 12538 دومتر همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏