2777
ربطی داره ؟ من میتونم خداناباور باشم و به هزارتا چیز دیگه معتقد باشم فقط نمیدونم شما از چی این میسوز ...

منظورم اینه شما خدایی رو که این همه دلیل براش هست قبول نداری

یه قانون که در برابر دلایل وجود خدا دلایل وجودش بسیار ناچیز هست رو توقع نمیره قبول داشته باشی

حس امضا ندارم یونو   
تو که خودت من رو پرمدعا خطاب میکنی و در اصل سرشار از ادعا هستی بیا این قانون رو برای من ثابت کن بر ا ...

دوست گرامی 

اول اینکه فرهنگ داشته باشید وارد تاپیکی که عنوانش مشخصه نرید عکس صحبت کنید که مشخصه تهش که توهین ختم میشه 

دوما وقتی می‌بینید که مخالف شما هستند چرا با یک خدافظی ما رو خوشحال نمیکنید؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سازنده فارسی زبان هستند منم چند ساله دنبالش میکنم تهیه کردم ازش مشکل و عیبی ازش ندیدم که جای ترسی با ...

شما چه نتیجه هایی دیدین؟ 😃

آخه پرسیدم ازشون نرخشون بالاس و مطمئنم نیستم نتیجه بده آخه

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
خدا ناباور ها اصولاً مرجع تقلید و تفکر خاص و تایید شده ای ندارند پس از یک خدا ناباور بعیده با مدارک ...

خدا ناباور ها هم با مدارک و دلایل علمی به این نتیجه رسیدن پس از یک خداناباور نه از یک انسان عاقل کاملا انتظار میره با دلایل و مدارک علمی و معتبر و ثابت شده قانع بشن 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
تو که خودت من رو پرمدعا خطاب میکنی و در اصل سرشار از ادعا هستی بیا این قانون رو برای من ثابت کن بر ا ...

من وظیفه ندارم همه از خواب بیدار کنم 

ولی شما وظیفه داری وقتی کسی نمیخواد باهاشون صحبت کنه و میگه ریپلای نزن پیاممو مزاحمت ایجاد نکنید و همش ریپلای نزنید ✔️

دوست گرامی  اول اینکه فرهنگ داشته باشید وارد تاپیکی که عنوانش مشخصه نرید عکس صحبت کنید که مشخص ...

تاپیک عمومی هست و بازه 

و هرکس اجازه ی اظهار نظرش رو تا زمانی که توهین و بی احترامی درش نباشه داره 

و کسی که اول بحث رو شروع کرد من نبودم پس شما من رو با یک خداحافظی مفتخر کنید

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
من وظیفه ندارم همه از خواب بیدار کنم  ولی شما وظیفه داری وقتی کسی نمیخواد باهاشون صحبت کنه و م ...

اونی که صحبت رو با من شروع کرد خودت بودی و وقتی که دیگه چیزی برای گفتن پیدا نکردی میگی ریپلای نکن ریپلای نکن 

اگه میخوای ریپلای نشی پس کلا ساکت باش ساکت 

نه اینکه هر حرفی دلت میخواد بزنی بعد بگی من نمیخوام باهات صحبت کنم و نظرتو بشنوم 

اگه نمیخوای بشنوی پس خودت هم ساکت باش نظر نده تا نظر نشنوی 

شما چه نتیجه هایی دیدین؟ 😃 آخه پرسیدم ازشون نرخشون بالاس و مطمئنم نیستم نتیجه بده آخه

بالا نیست زیاد من حتی دوره و سابلیمینال سه میلیونی دیدم و برداشتم نتیجه مطلوب مو ندیدم کیوت استایل قیمت عاشونو ۲۰۰ ۳۰۰ بود 

من برای قد و وزن پوستم استفاده کردم 

اونی که صحبت رو با من شروع کرد خودت بودی و وقتی که دیگه چیزی برای گفتن پیدا نکردی میگی ریپلای نکن ری ...

چقدر بیکاری شما 

هنوز با خودت درگیری :)

کاش کسی دیگه جواب تو‌ نده چون مشخصه خودت دنبال بحث و دردسری

منم راضی بودم  برای چی بترسی؟  از رایگاناش استفاده کن خب

نمیدونم آخه قبلا ساب یه سازنده رو گوش میدادم مرتب غش میکردم 

خیلی عجیب بود برام ول کردم 

رایگانش برای اجزا چهره هم داره؟

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
 بالا نیست زیاد من حتی دوره و سابلیمینال سه میلیونی دیدم و برداشتم نتیجه مطلوب مو ندیدم کیو ...

اره ۱۰۰ خوردی تا ۲۰۰ و خوردیه 

پک هاش بالای ۳۰۰

چه خوب پرنتیجه باشی 😘

چقدر بیکاری شما  هنوز با خودت درگیری :) کاش کسی دیگه جواب تو‌ نده چون مشخصه خودت دنبال بحث و ...

شما بیکارتری که تو بحثی که کسی ازت نظرخواهی نکرده نظر میدی 

مشخصه کی خود درگیره

برو صفحه اول و دوم رو نگاه کن ببین کی شروع کرد به تیکه انداختن

فقط نمیدونم شما خرافی ها چرا از اینکه کسی جوابتون رو بده عصبی میشید و می سوزید