بنده وقت ندارم تک تک براتون لیست کنم خودتون اگه زحمت میکشیدید یه سرچ ساده میکردید متوجه میشدید ...
بنده هم تحقیقات بسییییاری و سرچ های بسیار تری در این باره کردم منتها فرق من با جنابعالی اینه که من جنبه های نقض رو هم تحقیق و مطالعه کردم که شماهم اگه بکنید متوجه ی اصل قانون جذب میشید
کتاب های زیادی هم هستن در مخالف این قانون که به چاپ جهانی رسیدن😅
توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای خیلی چیز ها گرفتم بینی جدید ترینش بود که کمتر از یکی دو هفته تاثیر چشم گیری دیدم سابلیمینال های ...
اع برای منم بفرس
یکی از بچه های اینجا میگفت ساب قد کیوت استایل گوش داده حدود ۸ ساعت قدش بلند شده..... ولی من باور نمیکردم اما یه کاربری ساب تعادل چاکرا رو که از کیوت استایل گرفت برام فرستاد بعد خیلی نتیجه هاش باحال بود مثلا من اصلا خواب نمیبینم هیچوقت ولی اونو گوش میدادم همش رویا صادقه میدیدم و از یسری جریانای کوتاه مدت الهام میشد بهم .... خیلی باحال بود ولی از پیجشون میترسم
میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
البته اگه شما در خیالاتتون میخواید این قانون خیالی رو فرض کنید که به ثبت جهانی رسیده ، حرفی نیست
چرا بنظرتون این قانون غلطه؟لطفا یک مثال نقض بیارین ببین مثلا مولانا گفته خوش باش ک خوشی خوشی کشاند یا ی شاعر دیگه گفته شکر نعمت نعمتت افزون کند یا خود خدا ت قرآن گفته سپاسگزاری کنید تا نعمت بدم بهتون خب اینا همه قانون جذبه دیگه