2777
2789
عنوان

بیداری

298 بازدید | 3 پست

🔮علائم عمومی‌ شروع بیداری روحانی وآمادگى روح براى ورود به عصر آكواريوس

✅ معمولاً اول با افسردگی و احساس تنهایی شروع میشود،

چون روح ما اول گذشته را به یاد می‌‌آورد، 

خاطرات زندگی‌‌های قبلی‌ و این زندگی‌،از کودکی تا امروز، بعد زمان رها کردن آنهاست

✅معمولاً با اطرافیان به مشکل بر می‌خوریم چون فرکانس ما در حال تغییر است. خیلی‌ اوقات تغییر شغلی‌ هم داریم. 

احساس تنهایی بی‌ نهایت میشود

✅خیلی‌ اوقات شما احساس می‌کنید دیگر با دوستان و خانواده‌ درجه یک احساس راحتی‌ نمی‌کنید،حوصله کسی‌ را ندارید و رسما تنها میشوید.

چون وایب شما متفاوت است. 

✅بار‌ها ممکن است تصمیم به خود کشی‌ بگیرید، چون میخواهید زودتر به خانه اصلی‌ برگردید، چون احساس می‌کنید زمین خانه شما نیست و اینجا کاری ندارید.

✅خیلی‌ وقت‌ها ناگهانی گر گرفته میشوید, الگوی خواب شما به هم میخورد.

🔅حساس میشوید،

🔅زودعصبانی میشوید.

🔅هویت خود را گم می‌کنید چون در حال تبدیل هستید.

( لطفا این موضوع را مقدس نکنید. برای بعضی‌ زودتر و برای بعضی‌ دیرتر اتفاق می‌‌افتد. اصلا چیزی نیست که به آن ببالیم، جز سختی‌ و تنهایی . تا خودتان با هویت جدیدتان آشنا شوید,مسیر جدید زندگیتان را واضح ببینید و تغییراتش را بپذیرید وگروهی مشابه خودتان را پیدا کنید)

مدیتیشن، یوگا، موزیک، خلق کردن ( هنر)، یادگیری علوم متافیزیک به سپری کردن این دوران تا پیدا کردن هویت جدید به شما کمک می‌کند.

هرکسی در زمان خودش بیدار میشه پس لطفاً فقط روی خودتون کار کنین چون زمان بیداری شماست

https://t.me/Newland20222022

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عصر اکواریوس چیه 

زمین جدید ،عصراکواریوس ،جایی که به قدرت های خود دست پیدا می‌کنی جایی که میفهمی کجای زندگی هستی

https://t.me/Newland20222022

حتما به کانال ما سر بزن پشیمون نمیشی