ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 عنوان پدرهمسرم 982 بازدید | 9 پست الان زنگ زد گفت گوسفند گرفتن قربونی کنن برای من و همسرم ک یکم حالمون بهتر شد از دست این مریضی هرچی گفتم گناه داره گفت بچهام خوب شدن نذرمهکاش ب جای کشتن این بیچاره ها ی کار دیگ میکردن الان اشکم واسه گوسفند دراومده تا حالا واسع گوسفند گریه نکرده بودم😭 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. 1400/11/16 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12433 بذارین خودمو بکوبم تو دیوار😐 زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 بذارین خودمو بکوبم تو دیوار😐 حالا برای تو دیگ نمیتونم گریه کنما 😕 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12433 حالا برای تو دیگ نمیتونم گریه کنما 😕 به گوسفند میتونی به من نمیتونی💔 زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12433 منم بکوب نه دیگه تو بارداری گناه داری زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 به گوسفند میتونی به من نمیتونی💔 منظورم این بود دیگ جونی برای گریه ندارمامیکرون از کرونا منو بدتر از پا انداخت بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 😂😂 بابا ی اشتباهی کردم کشت و کشتار راه نندازین تعلیقم کنن😂 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.