2821
2789

فهمیدی ب منم بگو

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا و به هیچ وجه نرو دنبال این کارا ک ممکنه ب قیمت جونت تموم بشه

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

برای چی میخوای 

اینکار نکن اصلا

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

دنبال دردسری!

اگه یه چیز بهت بدن صدتا چیز در عوضش میخوان و ولتم نمیکنناگر پشیمون بشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
دنبال دردسری! اگه یه چیز بهت بدن صدتا چیز در عوضش میخوان و ولتم نمیکنناگر پشیمون بشی

مثلا چی میخان

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

من شنیدم اونایی که بلد نیستن اینکار و میکنن

جن زده میشن

اگر خواستی بکنی یک استاد باید پیدا کنی 

من شندیدم ترکیه زیاد انجام میدن

یا توی یوتیوب سرچ کن ...فیلم ارتباط با ارواح

زیاده

2790
2823
2791
2779
2792