2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا میگفتم این طور اتفاقی خدا نکرده بیفته جدا میشم الان با دوتا بچه نمیدونم چه کار میکنم اما مطمئنم خونش رو تو شیشه میکنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

باهاش کاری ندارم

.

.

.

.

.

.😊🪡🪡🪡🔨🪓⛏⚒🛠🗡🗡⚔🗡🛠⛏🪓🪚🔧🏹🏹🏹⚔🗡🛠⚒⛏🔨⛏⚒🛠🛠🗜💊💊💊🩸🩺🧯🧯

آخرشم تو این بسته بندیش میکنم👈⚰

همین😁😂

دور ازجونش♥️جونش ..جونم ب جونش بستست

حتما با یک بزرگتر در میون میزارم .من به داداشم گفتم ۴۰ سالشه .اومد با شوهرم جدی صحبت کرد و گفتش همین الانم خواهرم طلاق میخواد .....البته خودمون برا حرفا برنامه ریختبم وگرنه قصدم آدم کردن شوهرم بود

حتی اگه خیانتش در حد چندین بار چت باشه؟

ببین بنظرم زن یا مردی که همسرشو در حد همون چت هم ندونه و نتونه همون حرف را با همسرش به اشتراک بذاره با هیچ تلاش و گذشتی برگشتنی نیست چون ته ذهنش همیشه میخواد نفر سومی شنوای حرفش باشه وگرنه چه دلیلی داره برای چت؟!

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
درسته ولی دوست داشتن زیاد حرفا منطقی سرش نمیشع 

🤷‍♀️

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
ببین بنظرم زن یا مردی که همسرشو در حد همون چت هم ندونه و نتونه همون حرف را با همسرش به اشتراک بذاره ...

اره دقیقا 

نظر منم همینه 

ولی خونوادم میگن حتما باید ببینیش بغل یه زنی تا بشه اسمشو خیانتی گذاشت که بخاطرش طلاق گرفت 

میگن همه مردا همینطورن و شیطنت دارن😑😑😑

من ۲۳ ساله شوهرم۳۵ 

خیلی باهم فرق داریم و اونم چندین بار خیانت کرد😞

ولی من ترس از طلاق دارم با اینکه بچه ندارم😞