2777
2789
عنوان

بیبی چک مشکوک

330 بازدید | 36 پست

سلام یک هفتس علائم بارداری دارم ولی پری نشدم امروز باید میشدم امروز بیبی چک زدم چون دفعات قبل منفی میشد پنج دیقه نشده ولش کردم بعده یکساعت امدم دیدم دوتا خط افتاده بنظرتون مثبته؟؟

عکسشو بده

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت هس 

واسه منم همینحوری بود که مثبت شد

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

من میگم بارداری😍😍😍

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

خطش کاملا واضحه تو عکس اینجوریع

اره مثه مال من دو دقیقه هاله میندازه خودم میبینم ولی عکس میفرستم مشخص نی البته من پسفردا موعودمه،واسم دعا کن مثبت واقعی باشه🥺🙏مبارککککهههههه