2777
2789
عنوان

همسر دوم

617 بازدید | 66 پست

امروز ی دوستای قدیمیمو دیدم و کلی با هم کپ زدیم فهمیدم زن دوم یه فامیلاشون شده ، نکتش اینه زن اولیه هم فامیله ولی فامیل پسره بیشتر میشه تا دوست من… خلاصه بین حرفاش گفت این حرفو خیلی میشنوم که میگند زن اول آخرش برای مرد یه چیز دیگس و هیچکسو اندازه اون دوست نداره.. شما موافقید؟!

من مخالفم چون اگه زن اولو دوس داشت رابطش به جایی نمیرسید که واسش جایگزین بیاره و تمام اون ۱۲ سال خاطره را کنار بذاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه همه میگن زن دوم حتمابهتراززن اول بوده که مردرفته سراغش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مردا کثافتن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

زن اول وقتی براش عزیز میشه که از دستش بده و گرنه اگه بمونه بیخ گوشش و فقط به آه و ناله و نفرین زندگیشو بگذرونه هیچوقت 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
همیشه همه میگن زن دوم حتمابهتراززن اول بوده که مردرفته سراغش 

البته اگه هرزه وتنوع طلب نباشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم با حرفت موافقم اسی. بعه علاوه اینکه بعضی از مردا کلا تنوع طلب و هرزه ان

آره کاری به اون تنوع طلبا نداریم که زن دارن و میرن با هزارتا دختر دیگه ، منظور کساییه که جدا میشن و دوباره عاشق میشن