2777
2789
عنوان

کد سوابق تحصیلی

3045 بازدید | 25 پست

سایت دیپ کد میگه شماره ملی با شماره تماس برای ثبت نام تطابق نداره چیکار کردین چه جوری گرفتیین؟کیا نظام قدیم هستن کد دانش آموزی دیپلمتون با پیش دانشگاهی فرق داره؟

ینی من نمیتونم دیگع ثبت نام کنم😪😪الان ۳ماهه شرو کردم درس خوندن کلی کتاب خریدم 

تو رو خدا میدونین بگین

بله مال من فرق داشت 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته زمانی که دیپ کد درست کار میکرد گرفتم پیارسال

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

زنگ بزن اداره؛یا سرچ کن سایت کدسوابق تحصیلی سنجش اولین سایتی که میاد مال خود سنجشه شماره تلفن نمیخواد 

سال تولد و کدملی با اون برو ببین بهت میده یا نه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
برا من فرق نداره کافی نتم رفتم نتونست درست کنه

ببین اون زمان کافی نت به من گفت واسه فارغ‌التحصیل نظام قدیم دو کد میخواد جدید یک کد 

دیپلمت رو قبل ۹۱ گرفتی ؟

زنگ بزن اداره؛یا سرچ کن سایت کدسوابق تحصیلی سنجش اولین سایتی که میاد مال خود سنجشه شماره تلفن نمیخوا ...

با همون رفتم دیپلم داد چند روز پیش الان سایت بالا نمیاره دیکه

اره ۸۹ ۹۰ گرفتم

زمان ثبت نام کنکور گزینه ۹۱ به قبل هم هست 

بخاطر همین میگم شاید واسه شماها فرق کنه ... 

اداره آموزش پرورش ناحیه تون بپرس راهنمایی میکنن

زمان ثبت نام کنکور گزینه ۹۱ به قبل هم هست  بخاطر همین میگم شاید واسه شماها فرق کنه ...  ...

ممنون قبلا هم کنکور دادم گفتم اونجا شاید اطلاعات تحصیلیم باشه ولی تا ۹۲ میاره قبل اون نیس 

نگران کردی منم   نظام قدیمم من چهارشنبه رفتم کافی نت برا ثبت نام سوابقمو دریافت کردولی گف سای ...

پیدا کردم من فرمولش عکسش میذارم نگاه کن انقد استرس گرفتم هنورم چشام پره یه فرموله خودت درست کن نتونستی کددانش آموزیت بده برات درست کنم ولی ساده س چیزی نداره