2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چندروز رژیم نگیر زیادبخور شوک واردکن درست میشه

منم شش ماهه رژیمم این یکماه یهو میرم ۶۶کیلو روز بعد دوباره میشم ۶۷اصلا این ماه اخر خیلی کند شده روند لاغریم چیکارکنم مثل قبل هم هستم ینی کم میخورم نمیدونم چ کنم راستی ریزش مو هم گرفتم بنظرتون چی بخورم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
منم شش ماهه رژیمم این یکماه یهو میرم ۶۶کیلو روز بعد دوباره میشم ۶۷اصلا این ماه اخر خیلی کند شده روند ...

کالری شماری بکن   مانکن یا کرفس دانلود کن  قد و وزن بده  تعیین هدف کن  خودش درحدی کالری میده ک دچار استپ نشی

ینی ۴روزه شروع کردی؟؟ واقعا از ۴روز رژیم‌چه انتظاری داری؟؟ کاهش وزن واقعی ۲هفته بعد از رژیم‌مشخص‌م ...

ن عزیزم ده کیلو کم کردم رژیممو دارم باورزش اما دیگ وزنم نمیاد پایین

ن عزیزم ده کیلو کم کردم رژیممو دارم باورزش اما دیگ وزنم نمیاد پایین

کالری شماری بکن   کالری هات در طول هفته متغییر بشه   ۳روز اول بیشترین‌ مقدار کالری‌دریافت کن   ۲روز بعدش کمترین حدی ک میتونی    ۲روز بعد در حد تعادل   این چرخه رو ۲هفته انجام بده  شاهد کاهش وزنت خواهی بود  بعدش همین چرخه رو درحالت متعادل تا رسیدن به وزن درلخواه ادامه بده

ینی دوروز درهفته حتمااا  درحد توان زیر کالری مجاز  مثلا ۶۰۰ کالری دریافت کن

منم شش ماهه رژیمم این یکماه یهو میرم ۶۶کیلو روز بعد دوباره میشم ۶۷اصلا این ماه اخر خیلی کند شده روند ...

یمدت رژیم کناربذار ولی یهو زیادنخور کم کم زیاد کن، برنج و قرص زینک بخور ریزش مو قطع میشه یمدت استراحت به بدنت بده بعد شروع کن

خوشبحالت من ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم ،حوصله ندارم کم کنم مشکل معده دارم گرسنمم میشه سردرد میگیریم

پاشو شروع کن . از همین الان .اگه کم نکردی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
سایز بگیر  شاید سایز کم میکنی ولی وزن استپ شده  منم سایز اضافه میشه ولی وزن ثابته😂😂😂

شما احتمالا داری عضله میسوزونی  درعوض چربی زخیره‌میکنی ک سایزت بیشتر میشه ولی وزن ثابته

من شنیدم رژیم فستینگ بگیری هفته ای یک تا دو روز خیلی تاثیر داره برا کسایی که استپ کرده وزنشون...تو نت بزن...مثل روزه است...۱۶ ساعت نباید بخوری هیچی جز آب و نوشیدنی های بدون کالری مثل چای و قهوه...بعد تو ۸ ساعت کالری روزت رو دریافت کنی ولی غذاهای سالم بخوری...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...