2777
2789
عنوان

خانما بیاین به کمک تون نیاز دارم

192 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا 

میخوام موهای بدنم رو از بین ببرم و بیشتر راه ها رو امتحان کردن ولی جواب نگرفتم کمک کنید ...

لطفا اگر انجام دادید و جواب گرفتید بگید و بگید چقدر زمان میبره تا کاملا از بین بره 

♥️Gülüşünle atıyor kalbim 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که زیر بغلودستامو اپلاسیون میکنم صورتمم وکس سکه ایی یه نخم میندازم پاهامم که تو شلوارن بدبختا سال به سال نمیبینم 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من اپیلاسیون میرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پاهاتو شوهرت نمیبینه؟ 😂😂

نه بابا مگه اون اهمیت میده دستامم فقط به خاطراینکه گاهی استین مانتوم کوتاهه میزنم وگرنه زحمت همونم نمیکشیدم😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من هم زیرا رو نه صورتو خب ۵ روز به پر یودیی میرم بند میندازم

منم صورتمو هر ماهی الان که تو قرنطینه ایم بعدم هرجا میریم ماسک میزنیم پرزای هلومون معلوم نمیشه😁

نه بابا مگه اون اهمیت میده دستامم فقط به خاطراینکه گاهی استین مانتوم کوتاهه میزنم وگرنه زحمت همونم ن ...

چجوری میشه پاهاتو نبینه

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
چجوری میشه پاهاتو نبینه

عزیزم توخونه شلوار پامه شبم که خارج که نیست برنامه شب های رمان تیک بچینیم بچه داریم درخفا وسکوت