2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم من الان 9هفته و 5روزم نمی‌دونم چرا دچار خونریزی هستم البته زیاد نه نگرانم رفتم سونو گرافی هم تکرار کردم گفت همه چی نرمال ضربان قلبش و گذاشت شنیدم همه چی سالم بود اما 3یه بار خونریزی به اندازه 5سی سی ازم خوارج میشه دکترم گفت چیزی نیست سربچه اولم اینجور بودم اما نه همیشه یه بار بود اونم تو هفته 6بارداری نگران این خونریزی به اما همه چی سالمه و نرمال کسی هست مثل من باشه راهنماییم میکنین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید متولد ۶۴ این؟ بارداریتون طبیعی بود؟ 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
بله متولد 64ولی سزارین شدم سر بچه اولم

اهان خدا حفظشون کنه این بچتونم تو رحمتون سفت و محکم میمونه تا به سلامت به دنیا بیاد

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
فدات بشم خواهری عزیزم

قربونت برم عزیزکم💋💋💋