2821
2789
عنوان

گوشیم هک شده😥

424 بازدید | 20 پست

دوستان سلام لطفا اگ چیزی میدونید راهنمایی کنید

گوشیم چند ماهی هست بعد تعمیرش درست کار نمیکرد و برنامه ها بروزرسانی نمیشد پیام های الکی میفرستاد به افرادی ک حتی شمارشونم سیو نداشتم و حتی خودمم خبر نداشتم پیام فرستاده شده و اون افراد پیام میدادن میگفتن ....

الانم خواستم ی برنامه بروزرسانی کنم نشد اعصابم خورد شد رفتم تو تنظیمات برنامه ها دیدم کلییییی برنامه ناشناخته نصب شده رو گوشیم در صورت یک اصلا نمیدونم چین

یکیشون اسمش omacp 

بعضیاشون نوشته غیرفعال کردنش ممکنه باعث اختلال تو بقیه قسمت ها بشه و بعضیام اصلا غیر فعال نمیش

بنظرتون ممکنه گوشیم هک شده باشه؟

یا هرچی شبیه این

باید چیکار کنم؟

❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببر جای مطمعن یا ببین کسی هست سردربیاره نگا کنه تمام فایل خصوصی پاک کن فدای سرت ولی فک کنم درست بشه چیز کن بزن ریست کلی بره تنظیمات کارخانه اگه درست نشد ببر بده نگا کنن

خدایا شکرت

بله هک شده

جای مطمئنی رفتی؟

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
برای شمام تاحالا اینجوری شده؟

اره بابا میبینی تو فایلها برنامه هست.پاکیدم ولی ماک نمیشه براتون بزن ریست فقط باتریت پر باشه .نترس هک کردن راحت نیس باید طرف گوشیش روت باشه وگرنه همون دستگاه هک کننده میسوزه 😊 تمام برنامه هاتو دلت اکانت کن یا پاک کن دوباره نصب کن 

خدایا شکرت
واقعا شما تجربه داشتید  درست میش؟ جای مطمئن الان ک فک میکنم ن 😭

باورت میشه من مجلسی برم عکس وفیلم بگیرم شخصی باشه زود بعد یه مدت پاک میکنم میترسم بیفته دست مردم هک کنن 

خدایا شکرت
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز